+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu
Alapterület
2.906 m2
Irányár
9.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
267866

Kiváló adottságú telek, Pesthidegkút zöldövezeti részén...

Leírás

CSENDES, ZÖLDÖVEZETI TELEK, PESTHIDEGKÚT ÓFALUBAN!

Kitűnő környezetben a II. kerületben Pesthidegkúton, nyugodt kertvárosias közegben,eladó egy 2906 nm-es telek...9.8 M Ft-ért.

A telek az Ófalu szomszédságában helyezkedik el, lakóházas övezet mellett, tehát közmű elérhető távolságon belül megtalálható.
(66x43) m-es déli fekvésű telek, több lehetőséget is tartogat magában, akár kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy akár,hosszútávú befektetés gyanánt is kiváló lehetőség lehet.

BESOROLÁSA: szántó
KÖZMŰ: a környező utcákban
1 tulajdonos

Közlekedése, megközelíthetősége kiváló, mindössze 30 perc alatt a Széll Kálmán térre érhetünk (busszal, villamossal), továbbá pár percre található több buszjárat, melynek köszönhetően könnyedén bekapcsolódhatunk a városi forgalomba.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a Széphalom bevásárlóközpont, Stop Shop,Spar mely szintén pár perc alatt elérhetőek, továbbá bank, posta,szabadidőközpont,óvoda, iskola, orvosi rendelő, tehát a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, elérhető távolságon belül.

A természetvédelmi területnek és a közeli Hűvösvölgynek köszönhetően, igen közkedvelt a természet kedvelők körében, mivel jó levegő, nyugalom és csend jellemzi a környéket.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban,abszolút zöld övezetben szeretne kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok