+36 (30) 220 7274

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Cserhát utca
Alapterület
80 m2
Irányár
54.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
272592

KÉT BEJÁRAT, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS, VÁROSLIGET MELLETT, NAGY BELMAGASSÁG, KÉT TOALETT, BICIKLITÁROLÓ, MAGASFÖLDSZINT, RENDELŐ, IRODA ÉS LAKÁSCÉLRE IS EGYARÁNT KIVÁLÓ

Leírás

Külső Erzsébetváros Városliget melletti utcájában eladó egy nagy belmagasságú, két bejáratú, kiváló közlekedésű, 80 nm-es, 3 szobás, magasföldszinti lakás. A 3 emeletes épület, saját pincével, belső bicikli tárolóval, rendezett udvarral és békés lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás állapota közepes, felújítás nélkül is költözhető, de tágas belső tereinek, két bejáratának és magas belmagasságának köszönhetően átalakításának csak a fantázia szab határt. Az épület 1898-ban épült klasszikus tégla ház, a nagypolgári lakásokra jellemző terekkel. Jelenlegi fűtésrendszer: gázkonvektor. A padló parkettázott. Három szobájának egyike külön bejáratú a másik kettő pedig egymásból nyílik. A fürdőszobai wc mellett egy külön toalett is található a lakásban. A vizes helyiségek lichthofra szellőznek. Parkolásra VII. kerületi lakcímmel ingyenesen az utcán van lehetőség vagy a 150 méterre lévő Garay Centerben mélygarázsában váltható ki havi bérlet, ahol közért, drogéria és vendéglátó egységek is találhatóak . A lakás mögötti utcában van az óvoda, 2 utcával odébb pedig az általános iskola, a bulinegyed pedig negyed óra alatt megközelíthető.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, örömmel állunk rendelkezésére akár hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Janicsák Regina

Janicsák Regina

Kiemelt értékesítő

+36-30-793 3303

regina.janicsak@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok