+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Kelenföld
Alapterület
76 m2
Irányár
74.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
308931

KIVÀLÓ ADOTTSÀGÚ LAKÀS, a 11.ker...méltán NÉPSZERŰ lokációjában, abszolút zöldövezetben, családi házas közegben, kiváló infrastruktúrával, az Etele Plázától pár percre.

Leírás

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ÉS BEOSZTÁSÚ LAKÁS,BUDA KÖZKEDVELT ÉS DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ LOKÁCIÓJÁBAN ,ABSZOLÚT ZÖLD ÖVEZETBEN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, akár BEFEKTETÉSRE!

Budapest, XI.ker Kelenföld méltán népszerű és frekventált részén eladó, egy 37 nm+39 nm ...(76nm)-es 2.5 szobás lakás … 74.990.000 M Ft-ért.

A kitűnő beosztású ingatlan, Kelenföld csendes, zöldövezeti lokációjában található, melyre a könnyed megközelítés és kimagasló infrastruktúra jellemző.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően, nagy népszerűségnek örvend, mivel az Etele Pláza szomszédságában abszolút kertes házi övezetben található, melytől gyalogosan 5 perces távolságra helyezkedik el.
Továbbá innen bármely irányba indulunk, több főútvonal, szintén pár percre található, de mindezek ellenére nagy nyugalom, és csend jellemzi a környéket.

Az 1940 - es évek végén épült, téglaépítésű (K-i, Ny-i) tájolású ingatlan, egy társasház 1.emeletén, legfelső szintjén helyezkedik el.
2 lakásból àlló ingatlan, akár több generációs ingatlanként, vagy akár befektetés gyanánt is ragyogó lehetőség lehet.

Az ingatlanba ahogy belépünk egy kényelmes előszobán keresztül, egy belső udvarra néző tágas, igen világos (7.2 nm)-es konyhába jutunk, mely igen praktikusan lett kialakítva berendezve, ahol többek közt egy étkező(satok) is található,továbbá a bejárat közelében, egy különálló wc. kapott helyet.

Ahogy továbbmegyünk egy kellemes méretű gardrób helyiség lett kialakítva, ahonnan egy fürdőszobába jutunk, továbbá ennek szomszédságában közvetlen,egy parkra néző (24 nm)-es szobát találunk, mely zöldövezetbeli elhelyezkedésének köszönhetően, kifejezetten csendes és kellemes atmoszférájú, szinte minden évszakban.

A második lakás,(mellyel egybe van nyitva jelenleg), egy kellemes méretű (22 nm)-es nappaliból áll, továbbá egy (7 nm)-es konyha lett átalakítva kis szobává, továbbá egy fürdőszoba, és egy kis tárolóhelyiség kapott még helyet, így egy komplett igen jó beosztású ingatlan a nagy családosok esetében is tökéletes választás lehet,így az egybenyitott ingatlanok abszolút élhető terekkel rendelkeznek.

Visszaállítása kapcsán, akár a 2 bejárat végett mivel teljes egészében szeparálható, ( együtt, de mégis külön) ...is funkcionálhat, tehát tökéletes választás akár befektetés gyanánt, mivel a remek infrastruktúra kapcsán, akár azonnal kiadható.

Az ingatlan érdekessége, hogy 2 lakás lett egybenyitva, tehát 2 külön bejárattal rendelkezik ennek kapcsán, mely flexibilisen némi ráfordítással, azonnal visszaállítható eredeti állapotába.
1 családé (házaspáré) a két lakás,mely per és tehermentes, és jogilag tiszta.

A kellemes és igen hangulatos atmoszférájú lakás, a jól összeválogatott színeknek köszönhetően, továbbá a mutatós boltíves megoldás végett igen kellemes kisugárzású.
Minden korosztály részére ajánlott, az elhelyezkedésének és beosztásának köszönhetően.

A folyamatos karbantartásnak és köszönhetően az ingatlan jó állapotúnak mondható, mely egy tisztasági festés után, költözhető.

A lakás hőellátásról gázkonvektor gondoskodik, ennek kapcsán kis rezsijű az ingatlan, továbbá a közös költség: 27.600 Ft, +( 8200 Ft )(5 évig ) a( csatorna felújítása kapcsán),de mindez a 2 lakásra vonatkozik.

A lakáshoz külön tárolók tartoznak, továbbá a padlás adta tárolási lehetőség is adva van, mely a lakás mellett helyezkedik el, pár lépésre.

A lakásokhoz egy-egy kellemes kis franciaerkély tartozik.

Parkolás az ingatlan közvetlen közelében, akár a ház előtt is megoldott, továbbá éves bérlet igénylése esetén, jelképes összegért kivitelezhető.

Rendezett ház, a méltán népszerű 11.ker-i, közkedvelt budai lokációban.

Számtalan bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, továbbá a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percre megtalálhatóak,
óvoda, oktatási és pénzintézmények, játszóterek,posta, orvosi rendelő, gyógyszertár akár, továbbá a közelben található Alle, Campona, Etele Plaza,Aldi, Lidl, és Spar és számtalan más bevásárlási, és vendéglátóegység a közvetlen közelben, illetve elérhető távolságon belül, tehát kiváló elhelyezkedésének köszönhetően...szinte miden, pár perces sétatávolságra.

Tehát infrastruktúrálisan is kiváló, számtalan tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre, buszok , villamosok számtalan járatai közül lehet választani, a közeli Kelenföldi pályaudvar (4-es metró) lehet óriási segítség,honnan a város különböző pontjaira jutunk el rövid időn belül, továbbá a közeli, M0, M1, M7,6-os út lehet még segítségünkre a közlekedésben, továbbá a közeli vasútállomás, és a P+R parkoló adta lehetőség.

A kiváló adottságú ingatlan, szinte minden korosztály részére ajánlott elhelyezkedése kapcsán,így akár befektetésre, hosszútávú bérbeadásra is remek választás lehet, (mivel azonnal kiadható).

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok