+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XI. kerület
Alapterület
864 m2
Irányár
99.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
293134

ÉPÍTÉSI TELEK 11.KERÜLET ABSZOLÚT KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁJÚ LOKÁCIÓJÁBAN, A MOST ÉPÜLŐ EGÉSZSÉGCENTRUM MELLETT, AZ M1-M7-ES SZTRÁDÁK BEVEZETŐ SZAKASZÁNÁL.

Leírás

A 11.KERÜLETBEN TALÁLHATÓ " DOBOGÓ" DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ LOKÁCIÓJÁBAN , EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ TELEK, MELY BEFEKTETŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK IS REMEK LEHETŐSÉG, A DÉL-BUDAI EGÉSZSÉGKÖZPONT MELLETT.

Budapest méltán népszerű 11.kerületében, eladó egy 864 nm-es
(14x61)m-es építési telek ....... 99.990.000 M Ft-ért.

Az igen kedvező elhelyezkedésű telek egy enyhe lejtésű területen buda abszolút frekventált részén helyezkedik el, vegyes beépítésű környezetben,több főútvonal szomszédságában, mely ennek kapcsán, több irányból is megközelíthető.

Dobogó Budapest egyik közkedvelt, zöldövezeti lokációjában található, az M1-M7-es autópályák közös bevezető szakasza mentén,a Dél-budai Egészségközpont tervezett helyszíne mellett közvetlen, a Gazdagréttel átellenes oldalán található, a Budaörsi út, Kőérberki út, Egér út, Balatoni út közvetlen közelségében.

Övezeti besorolás: Lk-2-XI-04
Beépíthetőség: 25%
Beépíthetőség: 35 %
(terepszint alatt)
Építmény magasság: 3,0m-7,5m
Beépítési mód: szabadonálló
Zöldterület: 55%
Szintterületi mutató: 0,65 %
Tájolás: délnyugat
Közmű: villany
víz, gáz, csatorna a fenti utcában (csatorna, és vízvezetési szolgalmi joggal)

A telek területén a HÉSZ jelenleg érvényben lévő szabályozása szerint a területen jelentős fejlesztési potencia rejlik,de leginkább a kellemes zöldövezet és a mostani nagy szabású beruházás kapcsán lehet nagy vonzerő az építkezők, vagy akár a befektetők körében.

Infrastuktúrális ellátottsága és közlekedést tekintve kitűnő lokáció, tehát minden adott egy kiváló beruházásra, mivel közvetlen az (M1-M7) autópályák mellett található, karnyújtásnyira a belvárostól, de mégis abszolút zöld övezetben.

Továbbá a Budaörsi út kapcsán a város különböző pontjaira juthatunk el, rövid időn belül, továbbá a közeli Petőfi híd segítségével a pesti oldal könnyen megközelíthető,ahonnan tömegközlekedéssel vagy akár gépkocsival, a város különböző pontjaira érünk 20 perc alatt.

Továbbá,a pár percre található Kelenföldi vasútállomás, (M4) lehet nagy segítségünkre még a belvárosba jutáshoz, illetve a pár percre található P+R Kelenföldi parkoló, mely 2 percen belül, flexibilisen megközelíthető, szintén nagy segítségünkre lehet.

Számtalan bevásárlási lehetőség, akár 500-1000 m-en belül,továbbá minden más szolgáltatás megtalálható, mely a mindennapi élethez szükséges, de akár az autópálya mentén található számtalan bevásárlóközpontok bármelyike, a közeli Etele Pláza, Alle és több kereskedelmi, és szolgáltató egység, mely a minden napokban nélkülözhetetlen.

Óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, oktatási és pénzintézmények, továbbá számtalan sportolási és szórakozási lehetőség lehet még nagy segítségükre a mindennapokban.

A környéken a lakások és irodák ár-érték aránya kimagaslóan jó, tehát ha ennek kapcsán dél-buda legfelkapottabb és folyamatosan fejlődő régiójában szeretne élni, vagy befektetni,íme a kiváló alkalom...

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!


Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok