+36 (30) 220 7274

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Herminamező
Alapterület
54 m2
Irányár
23.490.000 Ft
Hirdetés azonosító
272680

Zugló frekventált, forgalmas lokációjában, főútvonal szomszédságában, felújítandó lakás, kiváló közlekedéssel!

Leírás

ZUGLÓ FREKVENTÁLT, FORGALMAS LOKÁCIÓJÁBAN, FŐÚTVONAL SZOMSZÉDSÁGÁBAN, FELÚJÍTANDÓ LAKÁS, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!


Budapest méltán népszerű XIV. kerületében a főútvonal mentén,eladó egy 54 nm-es, 2 szobás, jó fekvésű szuterén lakás...23.490.000 M Ft-ért.

A teljes körűen felújítandó ingatlan, egy 8 lakásos, jó lakóközösségű társasházban található a Hungária krt-i lokációban, melyben megálmodhatja és újjávarázsolhatja és kivitelezheti saját ízlése szerint, új otthonát.

Az ingatlanba ahogy belépünk, egy kényelmes méretű előszobán keresztül egy (10 nm)-es konyhába jutunk, majd ennek szomszédságában egy (20 nm)-es szoba + egy ( 17 nm)-es kisebb méretű szoba található, továbbá egy ( 4 nm)-es fürdő, wc, és egy kamra, továbbá a lakáshoz tartozik még egy (17 nm)-es közös használatú tárolóhelyiség.

A lakás fekvésének és elhelyezkedésének köszönhetően, nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít az itt élők részére, továbbá a szobák ablakai, melyek biztonsági ráccsal vannak ellátva, a gondosan parkosított kertre néznek, és ennek és déli tájolásának köszönhetően, igen hangulatos benyomást kelt.

Ár-érték arányban kiváló, mivel felújítása után az egyik legértékálóbb kerületében alakíthatja ki új otthonát, vagy akár hosszútávú befektetés gyanánt is ragyogó lehetőség, akár...(irodának, rendelőnek,szolgáltató egység)-nek,abszolút frekventált lokációja végett, azonnal kiadható.

Közösköltség részét képezi a ház, lakás biztosítás, víz, csatorna díja,lépcsőház, és járda takarítás, felújítási alapképzést, közösképviselő díja, lépcsőház világítás, szemétszállítás ... ( közösköltség: 21.980 Ft ).

Kellemes közeg, jó lakóközösség, kultúrált környék,könnyed megközelíthetőség, szinte minden irányból, parkolás az ingatlan előtt megoldható.

Bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben elérhetőek, bármelyik irányba indulunk, továbbá a mindennapi élethez szükséges
szolgáltatások pár percen belül, bármelyik irányba indulunk.

Szórakozást és kikapcsolódást tekintve, akár a pár percre található Városliget adta lehetőségek, Széchenyi fürdő, Múzeumok, Csónakázó-tó,Műjégpálya, és különböző más szabadidő tevékenységek, vagy akár a közeli Papp László Sportaréna, és a közeli Bevásárlóközpontok lehetnek segítségünkre.

Közlekedését tekintve kiváló, mivel ház előtt elhaladó 1-es villamos segítségével a város számtalan pontjára juthatunk el rövid időn belül, továbbá a M1, M2, trolibuszok, buszok (110E,133E,5,7,8E), továbbá a pár percre található M3-as autópálya bevezetőszakasza , közelsége lehet nagy segítségünkre.

Amennyiben a város szívében, jó megközelítéssel szeretne élni, akár befektetni......

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!










Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok