+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Üzlethelyiség

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Üllői út
Alapterület
680 m2
Irányár
350.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
301591

BUDAPEST 18 kerületében ÜZLETHÁZ ELADÓ!

Leírás

ÚJ LEHETŐSÉG AZ INGATLANPIACON 3 SZINTES ÜZLETHÁZAT KÍNÁLOK VÁSÁRLÁSÁRA. AZ ÜZLETHÁZ ELŐTT A PARKOLÁS INGYENES! TEHERMENTES!
A földszinti részen külön bejárattal egy nagyméretű, kb.250 nm alapterületű üzlethelyiség található, amit nagy üvegportálokkal láttak el. Itt is található kis teakonyha és külön női, valamint férfi mosdó.
A három szinten kívül van még egy 73 nm alapterületű padlás rész, ami nem lett beépítve, ezzel a résszel még bővíthető az emelet. 2033-ban teljeskörű felújításon esett át,amely nyílászárók cseréjét-fűtés korszerűsítését- valamint a víz-gáz-villany vezetékek cseréjét is magában foglalta.
Az épület jó állapotú. Tégla építésű, fa Velux tetőtéri ablakokkal, valamint a két szinten műanyag nyílászárókkal, melyek szalag függönnyel lettek ellátva.
Az emeleten elhelyezkedő helyiség irodának kialakított, belső kétszintes, melynek a földszinti része 30 nm-es, emeleti része 220 nm-es - az utcáról külön kapun, udvaron keresztül megközelíthető.
Mindegyik szintnek külön mérőórái (víz, villany, gáz) vannak. Külön gázkazánnal, villanybojlerrel ellátva. RUGALMASAN TUDOM MUTATNI,KÉREM HÍVJON AMENNYIBEN ÉRDEKLI EME JÓ LEHETŐSÉG!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 7274

nora.bajko@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok