+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok-Felsőváros
Alapterület
154 m2
Irányár
96.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
295936

TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, BUDAFOK-NAGYTÉTÉNY HATÁRÁBAN, KÖNNYEDÉN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN...akár...(VÁLLALKOZÁSRA)!

Leírás

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ TÖBB GENERÁCIÓS, CSALÁDI HÁZ,2 KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSSZEL BUDAFOK KÖZKEDVELT RÉSZÉN!

Budafok-(Tétény) népszerű és csendes kertvárosias lokációjában, főút szomszédságában,eladó egy 154 nm-es, 2 lakásos családi ház, tetőtér beépítési lehetőséggel
96.990.000 M Ft-ért.

Az 1947-ben-ben épült igen kedvező adottságokkal rendelkező ingatlan, mely tervezésének, beosztásának köszönhetően több lehetőséget is tartogat magában, akár nagy családosoknak, összeköltözők esetében,(együtt, de mégis külön)... vagy akár egy lakrészek kiadására, is tökéletes befektetés, mivel több irányból is megközelíthetők a lakrészek.

Az ingatlanban 3 lakrész lett kialakítva, melyek külön bejárattal rendelkeznek, tehát több generáció részére is, zavartalan az együttélés.
A házban 2 lakás, a pinceszinten pedig 1 lakrész lett lakhatásra", "komfortosan kialakítva.

1. LAKÁS: A házba ahogy belépünk, egy kényelmes méretű konyha fogad bennünket,ahonnan rálátás nyílik a nappalira,illetve a fürdőre, ami szakaszosan lett felújítva.

A ház hőellátását (infra fóliával oldották meg), mivel igen költséghatékony.
Fali és mennyezeti infra fűtésszálas, elektromos fűtőpanel,kályha+légkondi ami segít a hűtés, fűtésben, továbbá új műanyag, hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, ami kedvezően hat, az ingatlan rezsijére, meleg víz ellátást pedig, villanybojler biztosítja.

Az ingatlan 1947-ben épült, majd a ház másik része a bővítmény, 1985-ben lett hozzááépítve,amikor is szigetelve lett,és tégla falazattal rendelkezik.

2. LAKÁS: 2 szobából, egy konyhából, spejzből és egy fürdőszobából áll.

3. LAKRÉSZ (PINCESZINT):...a pinceszinten lett kialakítva, mely komfortja kapcsán (wc.+zuhanyzó kialakítva)...tökéletes lakhatást biztosít, és nem zavarja a többi lakót, mivel teljesen külön bejáratú, külön megközelíthető, tehát teljesen szaearált.

FÖLDSZINT (2 LAKÁS) helyiséglista: (107.57 nm)
-konyha+előtér: 8.64 nm - kamra+konyha: 8 nm -előtér:5.13 nm
-szoba(1,2,3): ( 30.37,18.75, 18.75) nm
-fürdő: 4.86, 5.25 nm
-tárolók

PINCESZINT: (50 nm)
-garázs: 15 nm
-tároló: 35 nm
-fürdőhelyiség

KÖZMŰ: - villany, víz a házban...(külön mérőórákkal)...
- gáz, csatorna beállás ... telken belül...

Tulajdonjog: 1/1. ...
Rendezett tulajdoni viszonyok, per és tehermentes ...

Az ingatlanhoz 2 mellélépület is tartozik, továbbá egy különálló garázs,melynek fala tégla falazat,illetve a pinceszint fölött egy 40 nm-es terasz, mely hozzájárul a kellemes pihenéshez.

Az ÉK-i tájolású, igen jó paraméterekkel rendelkező telek...(61x18)m...
1097 nm, szabályos és sík felületen helyezkedik el, és mivel az épületek a telek oldalhatárán állnak, így teret hagyva egy kellemes tér kialakítására, a pihenéshez.

Igényes ingatlanok között helyezkedik el, és mivel állandó változáson megy keresztül ez az igen felkapott lokáció, így napról-napra megjelennek, az új építésű ingatlanok a környéken.
Mivel a 22.kerület igen népszerű lokáció lett az elmúlt években, és akik előnyben részesítik a Duna közelsége végett a jó levegőt, nyugalmat és csendet,a pár percre található Kamaraerdőt, és vágyódnak a zöldövezetbe, de könnyen elérhető és megközelíthető lokációba,akkor kiváló lehetőség lehet.

A ház elhelyezkedése kerten belül, további lehetőséget biztosít több gépkocsi parkolására,nagyon praktikusan, a ház mögötti részen lett kialakítva a bejárat, a garázsig, ill.ve itt is több gépjármű részére biztosított a parkolás, továbbá az ingatlan előtt is flexibilisen megoldható.

Az ingatlanban felújítása vagy korszerűsítés után, rengeteg lehetőség rejlik,de akár a beépíthetősége kapcsán, megálmodhatja új otthonát.

Beépíthetőség: 15% ...(1 ház,3 lakóegység építhető rá)...
Övezeti besorolás: Lke-2/BT/7
Beépítési m: szabadonálló
Épület(magasság): 6 m
Által.sz.ter.m: 0,4

Bevásárlási lehetőség a közelben, vagy akár 10 percre található Savoya Park, ÚjBuda Center,Budafoki piac, Campona...(5 perc), Alle bevásárlóközpont , Etele Plaza adta lehetőségek,továbbá óvoda, iskola, gyógyszertár, számtalan pénz és oktatási intézmény,posta pár perces sétára, és a minden napos élethez szükséges szolgáltatások mind, pár percre, könnyed megközelítése kapcsán.

Infrastrukturálisan tehát kiváló, buszmegálló főútvonalon,(2 percre), ahonnan akár a Kelenföldi pu.(4-es metró) könnyen megközelíthető, továbbá a közeli 6-os út, továbbá a 10 percre található (M0, M1, M7) autópályák közelsége, Balatoni út lehetnek segítségünkre a közlekedésben.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve nagyon jó, mivel csendes, kertvárosias lokációban található, de mégis könnyen megközelíthető, mivel főútvonal mellett helyezkedik el, így tehát minden korosztály részére ideális választás lehet.......

Praktikus tervezésének és a főút melletti lokációnak köszönhetően, több lehetőséget is rejt magában...akár( cégközpont, telephely...kereskedelmi egység...lakhatás mellett)...akár, vállalkozás gyanánt is.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok