+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Nagytétény
Alapterület
54 m2
Irányár
41.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
294835

KIS REZSIJŰ parkra néző 1.EMELETI ABSZOLÚT KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSŰ LAKÁS, NAGYTÉTÉNY FREKVENTÁLT LOKÁCIÓJÁBAN!

Leírás

NAGYTÉTÉNY KÖZKEDVELT LOKÁCIÓJÁBAN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL ÉS JÓ BEOSZTÁSSAL ,PARKRA NÉZŐ LAKÁS AKÁR BEFEKTETÉSRE!


Budapest XXII.kerület Nagytétényben könnyed megközelítéssel, eladó egy 54 nm-es 1.5 szobás lakás ... 41.990.000 M Ft-ért.

Az ingatlan Nagytétény elején, a Nagytétényi Rudnyánszky kastélytól, és a Dunától pár percre helyezkedik el,egy csendes és átmenőforgalomtól mentes kis utcában,abszolút zöld övezetben.

Az ingatlan egy 4 szintes társasházban található egy csúsztatott zsalús ház első emeletén, melynek ablakai parkra, illetve a főút irányába néznek.

Az igen jó beosztású ingatlanba ahogy belépünk, egy közvetlen a bejárat közelében, egy parkra néző (5.5) nm-es konyhát találunk, ennek szomszédságában egy spájz, továbbá mellette egy wc-t, egy fürdőszobát (3.6) nm, melyből közvetlen átjárás van a hálóba,(12 nm), és innen jutunk az erkély kapcsolattal ,rendelkező nappaliba (17.5)nm,melynek két külön bejárata van, tehát nagy családosok, abszolút nem zavarják egymást az együttélés kapcsán.

Tárolási lehetőség az előszobában található beépített gardróbban, továbbá a pinceszinten található még egy tárolóhelyiség, mely szintén segítség lehet,és a tulajdonos birtokát képezi.

Az ingatlanmérete ellenére kis rezsijű, melyből a közös költség … 11.000 Ft/hó, és minden lakás külön mérőórákkal rendelkezik, tehát külön leolvasás történik.
Rendezett lakóközösség, megbízható közös képviselet jellemzi az ingatlant,a hol mindenki odafigyel egymásra.

A lakás hőellátása gázkonvektoros fűtéssel megoldott, melegvízről pedig,átfolyós vízmelegítő gondoskodik.

Az ingatlan, némi esztétikai felújítást igényel, de akár egy tisztasági festés után, 2 héten belül, birtokba vehető.

Az ingatlan egy főúttól 1 percre helyezkedik el, jól megközelíthető, ám mégis csendes lokációban,mely mellett közvetlen egy (Real) élelmiszer található, mely nagy segítség lehet a mindennapokban.

Parkolási ehetőség a ház előtt állandóan biztosított, mely díjmentes, és az ingatlanból abszolút flexibilis a rálátás a parkolóra.

Számtalan bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, akár a közeli LIDL és ALDI továbbá, a központi elhelyezkedésének köszönhetően, a minden napi élethez szükséges szolgáltatások bármelyike, pár percen belül elérhetőek.
Óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő,pénzintézmények,játszótér,sportpályák, de bármely más különböző szolgáltatások pár percre, vagy akár az 5 percre található Campona Bevásárlóközpont vagy a közeli Budafok adta számtalan lehetőségei lehetnek nagy segítségünkre.

Fekvésének és elhelyezkedésének köszönhetően infrastruktúrálisan tehát kiváló, mivel több buszjáratnak köszönhetően, melyek 1 percre találhatóak, vasút (pár perce sétával)szintén könnyedén elérhető, tehát pillanatokon belül a Kelenföldi pu.(4-es metróhoz) érünk,továbbá a a közeli (M0, M1, M7) autópályák, és a közeli 6-os út lehet nagy segítségünkre a közlekedésben.

Egyre népszerűbb ez a dél-budai lokáció, többek közt fekvésének, könnyed megközelíthetőségének köszönhetően, tehát ennek kapcsán minden korosztály részére ajánlott, azaz befektetés szempontjából is kiváló lehet, mivel szinte azonnal kiadható.

Tehát amennyiben távol a város zajától, de mégis a Duna közelsége végett, jó levegőn és abszolút kertvárosi közegben szeretne élni, befektetni …….

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!









Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok