+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Nagytétény
Alapterület
843 m2
Irányár
26.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
266929

Jó adottságú...telek...kis kőhàzzal,Nagytétèny közkedvelt lokációjában!

Leírás

JÓ FEKVÉSŰ TELEK KIS KŐHÁZZAL, NAGYTÉTÉNY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, DIÓSD KÖZELÉBEN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII. kerületben Nagytétény nyugodt, kertvárosias környezetében eladó egy
843 nm-es telek...(21x40) egy kis kőházzal (22 nm)
26.99 M Ft-ért.

A masszív alapokon álló (5x4.50)-es alápincézett , 2 helyiségből álló kis kőház, felújítása után akár lakhatásra is alkalmas lehet, mivel adva van a lehetőség, minden szempontból.

Az ingatlanból rálátás nyílik az utcára, továbbá a szépen gondozott, gyümölcsfákkal (kajszi,cseresznye,meggy, dió, néhány szőlőtőkével) beültetett kertre, amit akár hobby kertészkedők, pihenni és feltöltődni vágyók esetében, remek választás lehet,vagy akár a felújítása után, lakhatásra is ideális választás, továbbá telephely gyanánt a főutak közelségének köszönhetően.
A kis ház közelében, egy 18 nm-es tároló is található, mely több szempontból is segítségünkre lehet.

Közkedvelt lokáció, mivel dinamikusan fejlődik ez a XXII.dik kerületi övezet, továbbá a majdani beépíthetőségnek köszönhetően, akár építkezés szempontjából is, vagy befektetésnek is remek lehetőség.

BEÉPÍTHETŐSÉGE: 3%
KÖZMŰ: villany, víz, gáz (telken belül)...
csatorna (az utca végében).
BESOROLÁSA: zártkert
Kivett gazdasági épület és udvar...
1/1, per és tehermentes
TÁJOLÁS: észak

Az ingatlan,az M0-ás autópályától nem messze helyezkedik el, tehát minden korosztály részére ideális választás, mivel a telek megközelítése és fekvése kiváló.

Aszfaltútról közelíthető meg az ingatlan, mely egy közvilágítással rendelkező utcában,családi házas és jó lakóközösségű környezetben, abszolút sík területen helyezkedik el.

Infrastruktúrálisan is nagyon jó a főútvonal közelsége végett, mivel (buszmegálló szomszédságában),található, továbbá pár percre van egy nagy forgalmú főút, ahonnan több buszjáratnak köszönhetően, akár 20 perc alatt elérhetjük a közeli Kelenföldi pu.(4-es metró)-t ahonnan a város különböző pontjaira juthatunk el, rövid időn belül.
Továbbá a Camponánál lévő busz és vasútállomás és a Balatoni (70-es út) adta lehetőségek lehetnek segítségünkre,vagy akár a városból kivezető (M0, M1, M7) és 6-os út, melynek segítségével kikerülhetjük a városi forgalmat.

Számtalan bevásárlási lehetőség és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások 5-10 percen belül, akár a közeli Interspar, Lidl, Aldi,Tesco,és a közeli Campona, továbbá a pár percre található diósdi kereskedelmi egységek ,és az budaörsi bevásárlóközpontok, lehetnek nagy segítségünkre.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban, nyugodt környezetben szeretne élni, kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!



Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok