+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok-Felsőváros
Alapterület
1.097 m2
Irányár
96.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
291031

Budafok közkedvelt lokációjában,èpítési telek főút közelében,kivàló megközelítéssel!

Leírás

ÉPÍTÉSI TELEK BUDAFOK-BUDATÉTÉNY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, ABSZOLÚT KERTVÁROSIAS LOKÁCIÓBAN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Budapest 22-dik kerületében a méltán és egyre népszerűbb, dinamikusan fejlődő lokációjában eladó egy 1097 nm-es építési telek .
96.990.000 M Ft-ért.

Az igen jó paraméterekkel rendelkező ingatlan, egy kis forgalmú főút közelében található,tehát ennek kapcsán, az abszolút könnyed megközelítés jellemző rá, mivel a Nagytétényi útról,Balatoni útról is ... a (Kamaraerdő) irányából is egyaránt flexibilisen megközelíthető, akár gépjárművel vagy tömegközlekedéssel.

A főút szomszédságában de mégis csendes abszolút kertvárosias, családi házas övezetben helyezkedik el, ahol egyre több az új építésű ingatlan, mivel a főváros egyik legfelkapottabb lokációja lett, tehát méltán népszerű ez a Budatétény...(Budafok)... közkedvelt közege az építkezők, befektetők körében is.

- Telek mérete: 1097 nm (61x18) ...
- Övezet jellege: kertvárosias laza beépítésű lakóterület...
- Övezeti besorolás: Lke-2/BT/7...
- Beépíthetőség: 15 %...
- Beépítési mód: szabadon álló...
- Szintterületi mutató: 0.4 % ...
- Építmény maximális magassága (homlokzat magassága): 6 m ...

- Közmű: villany, víz házon belül ...
gázvezeték és csatornabeállás telken belül található ...

(1 LAKÓÉPÜLET, 2 LAKÓEGYSÉG építhető rá) ... A telek szélessége lehetővé teszi, az ikerház építését ... (18 m)...
Kivett lakóház udvar, gazdasági épület ...

- 1/1 tulajdon...
- Per és tehermentes...
- Magasfeszültség, és gombapince mentes lokáció ...

A telek méretéből és besorolásából adódóan több lehetőséget is tartogat magában,akár saját részre, akár befektetésre is kiváló lehetőség.
Továbbá a telken, egy (felújítandó) vagy bontandó ingatlan is található,továbbá a kert végében egy tároló és egy garázs.

A szabályos téglalap alakú összközműves telek sík területen helyezkedik el,széles utcafronttal rendelkezik,mely körbekerített minden irányból, és könnyedén megközelíthető.

A 22-dik kerületben ritkaságszámba megy, egy ilyen frekventált lokációban található telek,tehát kiváló elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően, ragyogó választás lehet azok számára,akik előnyben részesítik a kertvárosi övezetet, tehát ennek kapcsán minden korosztály részére ajánlott.

INFRASTRUKTÚRÁLIS-an tökéletes, mivel főútvonal közelében helyezkedik el, (buszmegálló pár száz méteren belül),ahonnan több busz járat segítségével több irányba juthatunk el,de azon felül, 1 buszjárattal a Kelenföldi pu. (4-es metró)-hoz érünk 15 perc alatt, továbbá a mellette található P+R parkoló lehet nagy segítség a közlekedésben, és a szintén közeli (M0, M1, M7) autópályák,a 6-os, 7-es út, ami szintén pár perc alatt elérhetőek, melyek szintén hozzásegítenek a könnyed közlekedéshez.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG a közelben, továbbá a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percen belül elérhetőek, akár a közeli Lidl, Aldi, Spar vagy a pár percre található Campona bevásárlóközpont,ahol számtalan kereskedelmi egység lehet segítségünkre, továbbá óvoda, iskola, bölcsöde,orvosi rendelő, gyógyszertár, oktatási és pénzintézmények, és minden más szolgáltatás szintén adva van, mivel Budafok központja 5 perc alatt elérhető, akár a főúton közlekedő buszok, és a közeli villamosok segítségével, tehát infrastuktúrája kiváló.

SZÓRAKOZÁS és kikapcsolódást tekintve a közeli Campona, Etele Pláza bevásárlóközpontok, Új Buda Center,Hajós Alfréd Uszoda, mely 5 percre található a Nagytétényi úton, továbbá a közeli Kopaszi-gát és a Dunafok Szabadidőpark lehet segítségünkre és a közeli Duna adta lehetőségek.

Amennyiben távol a város zajától, de karnyújtásnyira a fővárostól,mégis abszolút zöldövezetben szeretni élni, kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok