+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok-Felsőváros
Alapterület
600 m2
Irányár
49.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
300492

BUDAFOK KÖZKEDVELT, csendes nyugodt CSALÁDI HÁZAS LOKÁCIÓJÁBAN a 22.ker központjától pár percre, KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ,körbenapozott TELEKrész eladó!

Leírás

ÉPÍTÉSI TELEKrész BUDAFOK FREKVENTÁLT RÉSZÉN, ABSZOLÚT KERTVÁROSIAS LOKÁCIÓBAN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Budapest 22-dik kerületében a méltán és egyre népszerűbb, dinamikusan fejlődő lokációjában eladó, egy 600 nm-es (1200 nm) építési telekrész … 49.800.000 M Ft-ért.

A (16x37) x 2 nm-es,átmenőforgalomtól mentes, (aszfaltutcában) található dny-i tájolású telek, melyre az abszolút könnyed megközelítés jellemző,Budafok központjától pár percre található, abszolút családi házas, kertvárosi lokációban, mely többnyire új ingatlanok szomszédságában, frekventált, ám mégis csöndes közegben helyezkedik el.

Övezeti besorolás: Lke1/Gksz-2 ...
Beépíthetőség terepszint fölött: 25% …
Beépíthetőség terepszint alatt: 50% …

Épületmagasság: 5.5 m ...
Szinterületmutató: 0.5 ...

Közmű: csatorna, víz, villany, gáz telken belül ...( a másik ingatlan kapcsán, bevezetve)...
1/1 tulajdon...
Per és tehermentes...(rendezett jogviszonyok)...

A telek méretéből és besorolásából adódóan több lehetőséget is tartogat magában,akár saját részre, akár befektetésre is kiváló lehetőség, mivel az egyik legfelkapottabb 22.ker-i lokációban helyezkedik el.

Az 1200 nm-es telken egy 138 nm(br)alapterületű, összközműves családi ház található, melynek bal oldali telek része eladó.

Erre a 600 nm-es telekrészre, a (KÉSZ) szerint,egy (117 földszint+117 emelet) nettó nm ingatlan kivitelezhető, építhető.

A telek méreteiből következően a jogszabály szerint, legfeljebb 1 épület,legfeljebb 2 rendeltetési egység lehet a telken.
Ikerház építhető, közvetlen a telken található másik ingatlan szomszédságában.

Utcafronti része északi tájolású, a telek hátsó lokációja déli, minek kapcsán csodásan körbenapozott (napsütötte), és ezáltal igen kellemes atmoszférájú a telek.

Szabályos téglalap alakú, sík felületű rendszeresen karbantartott telek, melyet többféle gyümölcsfa és dísznövény színesít, és mivel az ingatlan a kert utcafronti részére tervezhető, így a kellő intimitás is megmarad a kert hátsó lokációjában.
Mivel egy igen jó adottságú telekről van szó,a maradék telekrészen akár egy kellemes saletli,medence, grillsütő, gyerekeknek egy kis szabadidős terület,vagy akár kocsi beálló is kivitelezhető, a nagyobb területnek kapcsán.

Parkolási lehetőség, közvetlen a ház előtt megoldott mely díjmentes, továbbá a telekméretéből adódóan, szintén további parkolási lehetőség, telken belül, akár több gépjármű részére is, flexibilisen kivitelezhető.

A 22-dik kerületben ritkaságszámba megy, egy ilyen frekventált lokációban található telek, tehát kiváló elhelyezkedésének és könnyed megközelíthetőségének köszönhetően, ragyogó választás lehet azok részére, akik előnyben részesítik a kertvárosi övezetet.

INFRASTRUKTÚRÁLIS-an tökéletes, mivel főúttól pár percre helyezkedik el, (buszmegálló száz méteren belül),ahonnan több busz járat segítségével több irányba juthatunk el,de azon felül, 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró)-hoz érünk 20 perc alatt.

Továbbá a mellette található P+R parkoló lehet nagy segítség a közlekedésben, és a szintén közeli (M0, M1, M7), 6-os, 7-es út, ami szintén pár perc alatt elérhetőek.
A főutaknak köszönhetően,ahonnan több közlekedési eszközzel, (busz, villamos) segítségével, a város különböző pontjaira érhetünk, akár 20 perc leforgása alatt, szinte minden irányban.
Így, kiváló megközelítésének köszönhetően, minden korosztály részére kiváló választás lehet.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG a közelben, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percen belül elérhetőek, akár a közeli Spar,Lidl, Aldi, Szomszédok Piaca,illetve a közeli Savoya Park, Auchan,Új Buda Center adta bevásárlási lehetőségek továbbá óvoda, iskola, bölcsőde,többféle oktatási és pénzintézmény és minden más szolgáltatás szintén adva van, ebben a közkedvelt lokációban.

SZÓRAKOZÁS és kikapcsolódást tekintve a közeli Campona, Etele Pláza bevásárlóközpontok, illetve a közeli Kamaraerdő melletti Sportkomlexum, Uszodák és akár a közeli Kopaszi-gát lehet nagy segítségünkre.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis karnyújtásnyira, abszolút zöldövezetben, Duna szomszédságában a szeretni élni, kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok