+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Diósd - Eladó Ház

Alapterület
277 m2
Irányár
159.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
271628

Diósd exluzív lokációjában, új építésű 3 szintes (szerkezetkész) családi ház, tetőterasszal,prémium kategóriás kivitelezésben!

Leírás

TÖBB GENERÁCIÓS, 3 SZINTES TETŐTERASZOS, SZERKEZETKÉSZ CSALÁDI HÁZ DIÓSDON!

Diósd exlúzív lokációjában, családi házas övezetben, eladó egy ...3 szintes családi ház...(277 nm).....4 szoba+N... 159.000.000 M Ft-ért.

Az ingatlan Budapest határától pár percre a népszerű diósdligeti lokációban helyezkedik el, részben újépítésű, és nívós ingatlanok szomszédságában.

A 2021-es építésű...(jelenleg épülő), déli tájolású ingatlan, egy 558 nm-es saroktelken helyezkedik el,mely 2 irányból is megközelíthető.
Az Lke-4-es övezeti besorolás lehetővé teszi a szabadonálló kertvárosi beépítést, tehát jó elhelyezkedésének köszönhetően, csodás panoráma tárul elénk a felső szintről, ebben az idilli közegben.

Az ingatlant az értékesítő szerkezetkész állapotában értékesíti, mely a követkőt tartalmazza:

1. Főfalak, födémek, pillérek megépítése
2. Lépcsők elkészítése
3. Pince oldalfalak víz és hő szigetelése
4. Pince oldalfal mechanikai szigetelése
5.Feltöltések készítése-talaj tömörítése
6. Gépkocsi lejáró kiépítése
7. Nappali és pincefödém összeépítése
8. Tereprendezés
9. Zárófödém és attika falak egyrétegű vízszigetelése
GV4-es anyagból.
10. Csatornakiállás kiépítése az épülettől a csatorna
csatlakozóig.

Az ingatlan befejezéséhez mindennemű dokumentáció rendelkezésre áll,illetve igény esetén az építtető is a továbbiakban részt tud venni a további munkálatokban, amennyiben a tulajdonos(megrendelő) igényt tart rá.

TERVEZETT SZERKEZETEK:
- Födém: új monolit vasbeton födém szakaszok, statikai terv szerint
-Falszerkezetek: Porotherm 30 Klíma Profi vázkerámia falazóblokk,
25 cm vasbeton falak
-Válaszfalak: Porotherm 10 válaszfal
-Lépcső: Vasbeton szerkezetű lépcső
-Hőszigetelés:
- pincepadló, falak XPS Ravatherm 500 SL extrudált polisztirolhab,
hőszigetelő lemez
- vasbeton koszorúk előtt 5cm hőszigetelés
-falszerkezeteken 15 cm grafitos dryvit hőszigetelő rendszer
-Vízszigetelés:
-Pincefalak, pincepadló...SBS modifikált vastaglemezes talajnedvesség elleni szigetelés
-Lapostető...SICOFOL lágy PVC lemez csapadékvíz elleni szigetelés

Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását levegő hőszivattyú által lett megtervezve, elektromos kiegészítő fűtőelemmel, továbbá padlófűtés és önálló szellőzőrendszert lehet kivitelezni a friss szellőzés biztosításához.

Az ingatlan, igen kedvező adottságokkal rendelkezik, tehát több lehetőséget is tartogat magában, akár nagycsaládosoknak, összeköltözők esetében , (együtt, de mégis külön), vagy akár cégközpontnak is tökéletes választás lehet.

Az eredeti tervek szerint, kimagaslóan jó műszaki tartalommal és prémiumkategóriás kivitelezéssel álmodták meg az ingatlant, melynek tervezett átadása: 2023.

A házba ahogy belépünk, a földszinten egy (42 nm)-es igen hangulatos és különleges tervezésű nappalit találunk, majd egy nagy méretű közlekedőn keresztül egy (12 nm)-es szobát, egy (22nm)-es konyha+étkezőt találunk,majd ezek mellett egy fürdő, mosdó és egy gradrób lett kialakítva.

Az emeletre ahogy felérünk, egy (12 nm),(13 nm),(14 nm)-es szobát találunk, továbbá egy fürdőt és mosdót.
Az ingatlant egyedivé teszi a (36 nm)-es tetőterasz, melynek szomszédságában egy teakonyha található, továbbá szintenkénti teraszok és erkélyek járulnak hozzá a kényelmünkhöz.

Az (100 nm)-es pinceszinten egy 2 beállásos garázs, mosókonyha, tároló, borospince kapott helyet,továbbá a felszíni kocsibeállás is biztosított.

Számos bevásárlási lehetőség a közelben, de akár a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percen belül megtalálhatóak, de akár a közeli autópálya mentén található bevásárlóközpontok adta lehetőségek, Campona a közeli diósdi Interspar.

Tehát infrastrukturálisan kiváló, mivel pár percre található az MO-ás, és a 7-es főút, ahonnan 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró)-hoz érünk rövid időn belül, vagy az (M0, M1, M7) autópályák lehetnek nagy segítségünkre a közlekedésben.

A környék kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik, ebben a budapesti agglomerációban , tehát aki az élhető és könnyen megközelíthető , kisvárosi hangulatot keresi,és abszolút zöld övezetben, távol a város zajától szeretne élni, vagy befektetni.......

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!



Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok