+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Érd - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
80.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289008

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BEFEJEZÉSRE VÁRÓ...CSALÁDI HÁZ, ÉRD KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN,A FŐÚTTÓL NEM MESSZE!

Leírás

ÚJÉPÍTÉSŰ BEFEJEZÉSRE VÁRÓ CSALÁDI HÁZ, ÉRD JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN!

Érden, Pest megye közkedvelt részén kiváló megközelítéssel, abszolút családi házas övezetben, eladó egy 131 nm-es ...új építésű családi ház
(2 SZ+N) ... 80.000.000 M Ft-ért.

Az egyre népszerűbb és dinamikusan fejlődő (István telep) szélén található a 710 nm-es (16x42)m-es sík telken, egy 2022-ben épült, kiváló elosztású családi ház, 2 beállású garázzsal.

Az ingatlan a főúttól nem messze helyezkedik el, rendezett ingatlanok szomszédságában, csendes helyen, amit egy aszfaltút segítségével közelíthetünk meg.

A házba hogy belépünk, egy kellemes méretű előtér fogad bennünket, amely közvetlen közelében található egy amerikai konyhás nappali (15+17)nm...konyha étkezővel, mely hangulatához hozzájárulnak a nagy üvegfelületek, és a terasz kapcsolat.
Továbbá innen nyílik még 2 szoba (12+17) nm és egy fürdőszoba, wc-vel.
A bejárati ajtó szomszédságában egy háztartási helyiség, egy wc és egy kamra került kialakításra.

Ezen a szinten egy (40 )nm-es 2 beállású garázs kapott még helyet, de méretéből adódóan több lehetőség is adott, mivel akár még egy lakrész kialakítható, amennyiben igény lenne rá, és a telek beépítésének és nagyobb méretének köszönhetően pedig van még lehetőség akár több gépjármű parkolására is.

Az ingatlanhoz tartozik még egy (11) nm fedett terasz, és egy (13) nm-es, melyekről teljes rálátás nyílik az egész kertre.

Beépíthetőség: 30 %
Övezeti besorolás: Lke-2

MŰSZAKI LEÍRÁS:
-30-as teherhordó falak...
-20 cm vastag hőszigetelés...
-műanyag szerkezetű, fehér színű 3 rétegű nyílászárók...
-héjazat...(Bramac)...barna színű, cserépfedés...
Az épület minden helyisége, természetes szellőzésű...

Az ingatlanban több lehetőség is rejlik, elhelyezkedésének és könnyed megközelíthetőségének köszönhetően, mivel akár lakhatása mellett, (vállalkozásának székhelyeként, akár cégközpontnak, irodának, telephelynek is kiváló választás lehet, a főutak közelsége végett.

INFRASTRUKTÚRÁLISAN kiváló, pár percre található a buszmegálló, mely segítségével Érd központjába juthatunk, vagy a közeli Kelenföldi pu.(4M)-hoz érhetünk rövid időn belül.

Továbbá a közeli (M0, M1, M7)autópályák, vagy a 6. 7-es utak lehetnek nagy segítségünkre, melyek szintén pár percre találhatóak.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG, és a minden napi élethez szükséges szolgáltatások bármelyike pár percen belül elérhetőek, akár óvoda, oktatási és pénzintézmények, mind elérhető távolságon belül.

Mivel a lokáció kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik ebben az agglomerációban, így aki a kertvárosi hangulatot részesíti előnyben, és távol a város zajától, de mégis elérhető távolságon belül szeretnének élni, vagy akár befektetni.....

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok