+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Verseg - Eladó Telek

Alapterület
5.692 m2
Irányár
14.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
289855

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ ÉPÍTÉSI TELEK, VERSEG NYUGODT, ZÖLDÖVEZETI LOKÁCIÓJÁBAN!

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!!! VERSEG NYUGODT, CSENDES LOKÁCIÓJÁBAN, KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ BELTERÜLETI ...ÉPÍTÉSI TELEK!
Falusi csok(2024)-től igényelhető!

Pest megyében Versegen, Budapesttől 50 km-re csendes, nyugodt lokációban,eladó egy
...5692 nm-es telek ... 14. 990.000 Ft-ért.

Az Örs vezér tértől kifelé, Gödöllő, Aszód, Kartal vonalán , illetve az M3-az autópályán keresztül is könnyedén megközelíthető a csodás környezetben található kis település, Hatvan közelségében.
Szép természeti környezetének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerű a nyugalomra vágyódok körében.

A telek, több alternatívát is tartogat magában, akár építkezésre,vállalkozásra, gazdálkodásra,termelői tevékenységre, illetve kikapcsolódni, feltöltődni vágyóknak egyaránt, kiváló lehetőség vagy akár befektetésre, mérete kapcsán.

A telek a falu szélén, családi házas környezetben helyezkedik el, sík területen egy csendes utcában, ahová közvilágítással rendelkező aszfalt út vezet, és minden közmű megtalálható.

Építkezők esetében kuriózumnak számít,mivel ritkaság számba megy a kedvező méret a településen,tehát akár beépíthetősége kapcsán,megálmodhatja új és csodás otthonát, vagy akár befektetés gyanánt is kiváló választás lehet, mivel a mellette lévő telek is értékesítendő (2531 nm).
Rendkívüli panorámájának köszönhetően idilli a környezet, mivel gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra, környékre.

BEÉPÍTHETŐSÉG:10%
KÖZMŰ: az utcában
BESOROLÁS: Lf-1
TULAJDONI VISZONYOK:1/1
Az ingatlan per, és tehermentes.

A kis településen, szinte minden megtalálható, ami a minden élethez szükséges,legyen az akár bevásárlási lehetőség, posta,orvosi ellátás,mely mindössze pár perces sétával elérhető.

Szórakozást és kikapcsolódást tekintve, akár községhez tartozó Fenyőharasztipusztán található impozáns Kastélyszálló nyújt lehetőséget, illetve számtalan más környékbeli lehetőség.

Közlekedése ragyogó,mivel az M3-as autópályàn, rövid időn belül megközelíthető Verseg, továbbà a tömegközlekedèst rèszesítők előnyben, mivel több irànyból,akár a budapesti Standionoktól és( XV.ker )Szerencs utcàból könnyedèn megközelíthető,több buszjáratànak köszönhetően.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis nyugodt környezetben, tiszta jó levegőn, a fővárostól nem messze szeretne élni, kikapcsolódni vagy akár befektetni, íme a kiváló alkalom.........

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok