+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
III. kerület, Római úti ltp. (Pók utcai)
Alapterület
73 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
322156

RÓMAI PART, 4 SZOBA, CSOK +, FELÚJÍTOTT, AMERIKA KONYHÁS NAPPALI

Leírás

RÓMAI PART, 4 SZOBA, CSOK +, FELÚJÍTOTT, AMERIKA KONYHÁS NAPPALI

A PÓK utca lakóparkban eladó egy 1.emeleti, 73 m2-es, 4 szobás, tágas, modern amerikai konyhás nappalival rendelkező ingatlan.
Teljes felújításon esett át az ingatlan: villamos hálózat, víz hálózat, fűtés, belső nyílászárók, minden burkolat, konyha.

Több belső válaszfal és ajtó kibontásra került a konyha-étkező, nappali területén, valamint a konyha struktúrája teljes átalakításon esett át az optimális és modern helykihasználás érdekében. A konyhai munkák színvonalát indukciós főzőlap, villanysütő (gőzsütés funkcióval is), mosogatógép, kültérbe kivezetett szagelszívó emelik. A radiátorok korszerű lapradiátorra lettek cserélve alsó-felső elzáróikkal együtt.

A komfortérzetet növelik az ablakokra szerelt redőnyök, szúnyoghálók, klíma (Panasonic inverteres).
A lakás K-NY tájolású (hálószobák Nyugat, amerikai konyhás nappali Kelet), így könnyen, gyorsan átszellőztethető.

A lakás kivételes adottsága, hogy mindkét fronton fákra, zöldre néz, nincs közvetlen szembe szomszéd.

A társasház 4 emeletes, karbantartott, összesen 6 lépcsőházból áll, egyenként 14 lakással (emeletenként 3, és a földszinten 2). Minden lépcsőházhoz tartozik zárható szeméttároló , illetve lépcsőházanként természetesen babakocsi és kerékpár tároló áll rendelkezésre.

Közös költség és a távfűtés átalánydíja is 13.000 Ft.

Parkolás az utcán ingyenes, a lakáshoz tartozik egy garázs, opcionális, nem kötelező a megvásárlása. A garázs ára +12.99m Ft.

Környék:
A Római part Budapest egyik legszebb része, ami pár perces sétával elérhető. A Pók-utcai lakótelep infrastruktúrája kiemelkedően jó. Játszóterek, könyvtár, gyógyszertárak, cukrászdák, éttermek, bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható 5 percen belüli sétára. Maga a lakótelep szellős, rengeteg zöld felülettel rendelkezik, a lakótelepen belüli forgalom csillapított.
A bevásárlást a közelben található Auchan, Prima, Spar, Lidl és Aldi biztosítja. Tömegközlekedés tekintetében elérhető HÉV, busz (34, 134, 106), esztergomi vonat, mindez 5-10 perc távolságra.

Jöjjön és nézze meg az ingatlant, rugalmasan tudjuk mutatni.

Kapcsolati adatok

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 7274

nora.bajko@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok