+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian
Behome Ingatlaniroda Kft

                                                                      

Tudjuk, hogy szolgáltatásunk a bizalomra épül,  elkötelezettek vagyunk e bizalom folyamatos építése iránt. A Szolgáltatási Nyilatkozat írásban garantált kötelezettségvállalásunk minden együttműködésünkkel ingatlant eladó, vagy vásárló ügyfelünk felé, működésünk átláthatóságának biztosítása érdekében.

1. A folyamat minden lépését ismertetjük, javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében és hirdetési árának kialakításában, eladó és vevő ügyfeleink között a számukra legelőnyösebb megegyezésen dolgozunk.

2. A munkánk átláthatóságát garantáló szerződéseinket és nyomtatványainkat aláírás előtt részletesen bemutatjuk és a gyakorlatban ezeknek megfelelően járunk el.

3. Felvesszük az ingatlan adatait, fényképeket készítünk, s ezeket rögzítjük a BEHOME INGATLANIRODA nyilvántartó rendszerében, a mindenkor adatkezelési szabályok betartásával.

4. Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy minden rendelkezésünkre álló információt eljuttassunk minden érintetthez. Az ingatlan tulajdonosát tájékoztatjuk, amennyiben a vevő személye cégcsoportunk érdekkörébe tartozik.

5. Kizárólag valós vevőknek mutatunk ingatlant, munkatársaink révén minden ingatlanbemutatáson részt veszünk, és csak olyan létező ingatlanokat hirdetünk, melyekre van értékesítési megbízásunk.

6. Kizárólagos megbízásaink leggyorsabb értékesítése érdekében együttműködünk hazai és nemzetközi ingatlanközvetítőkkel

7. Az ingatlan megvásárlására vonatkozóan kizárólag valós szándéknyilatkozatokat és ajánlatokat kezelünk, mindenkor a tulajdonos utasításai szerint eljárva, és egyúttal tiszteletben tartva, hogy azok elfogadása vagy elutasítása kizárólag a tulajdonos döntése.

Szóbeli szándéknyilatkozat nem tekinthető érvényes vételi ajánlatnak. Komoly vételi szándékot kifejező ajánlatnak hálózatunkban az erre a célra készített nyomtatványunkon tett írásbeli, és javaslatunk szerint a pénzzel megerősített (ajánlati biztosíték) írásbeli vételi ajánlat tekinthető. Ezt minden alkalommal az irodával együttműködő ügyvéd felügyeli, folyamatos konzultációval történhet ennek az írásbeli megereősítése.

Pénzátvétel és pénzkezelés kizárólag meghatározott esetekben és mértékben, a BEHOME INGATLANIRODA Kft,  Pénzkezelési szabályzat szerint történhet.

Mindaddig, amíg a felek között megállapodás nem születik és nincs elfogadott írásbeli ajánlat, minden beérkező ajánlatot továbbítunk, ha a tulajdonos másképp nem rendelkezik.

8. Támogatást adunk az adásvételi szerződés előkészítésében, szükség szerint az ügyintézésben. Igény esetén hitelközvetítési szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető, illetve további pénzügyi- és biztosítási termékekről is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

9. Bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén ügyfeleink rendelkezésére állunk az info@behome-ingatlaniroda.hu e-mail címen, 24 órán belül válaszolunk