+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XX. kerület, Gubacsipuszta
Alapterület
1.200 m2
Irányár
550.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
301790

Egyedi adottságú, impozáns 4 szintes villa, szeparált wellness részleggel, XX. kerület közkedvelt, zöldövezeti lokációjában!

Leírás

EGYEDI ADOTTSÁGÚ, IMPOZÁNS 4 SZINTES VILLA, SZEPARÁLT WELLNESS RÉSZLEGGEL, XX.kerület, KÖZKEDVELT, ZÖLDÖVEZETI LOKÁCIÓJÁBAN!

Budapest XX.kerület "Gubacsipuszta" közkedvelt kertvárosi lokációjában, eladó egy külön bejáratú,1200 nm (600+600) nm-es,10 szobás, úszómedencés több generációs villa... 550.000.000 M Ft-ért.

Az ingatlan, igen kedvező adottságokkal rendelkezik, és ennek kapcsán, több lehetőséget is tartogat magában, tervezésének és minőségi kivitelezésének köszönhetően.
Akár szeparáltságának köszönhetően, nagycsaládosoknak, összeköltözők esetében "együtt, de mégis külön", vagy akár lakhatás mellett, vállakozás, cégközpontként is kiválóan hasznosítható paramétereiből adódóan.

Az 1992-es éveiben épült ingatlan, kimagasló műszaki tartalommal bír, mely prémium kategóriás anyagok felhasználásával lett megépítve, továbbá ízléses és esztétikus kialakításának, illetve egyedi és prémium kategóriás tapéták, burkolatok, kiegészítőknek köszönhetően, igen különlegesnek és egyedinek mondható az ingatlan.
Többek közt köszönhetően még, a rendkívül tágas és átlátható terek kialakításának, mely még kellemesebbé, komfortosabbá teszi az itt élők életét.

A 4 szintes ingatlanban 2 külön bejáratú, 3 szintes szeparált lakás lett kialakítva, melyek külön mérőórákkal lettek felszerelve, továbbá légkondicionáló berendezéssel és kamerarendszerrel lettek ellátva.
A garázst, mely 2 bejárattal rendelkezik és könnyen leválasztható, a legfelső szintet szintén egy fallal lehet szeparálttá tenni igény esetén minimális ráfordítással, tehát ennek kapcsán, ikerházként is funkcionálhat az ingatlan.

(1.LAKÁS)
PINCESZINT: 159 nm
Garázs, mely több gépjármű parkolására lett tervezve, mosókonyha, tüzelő, tároló
(Külső, belső megközelítéssel)
Belmagasság: 2.2 m

FÖLDSZINT: 131 nm
30 nm terasz
Amerikai konyha, nappali, 2 fürdő, kamra
Belmagasság: 3 m

EMELET: 131 nm
40 nm erkély
Társalgó, 3 szoba, fürdőszoba, gardrób
Belmagasság:2.7 m

FELSŐSZINT: 125 nm
40 nm erkély
Belmagasság: 4.8 m
Ezen a szinten, egy nagy közös, egybefüggő tér található, hatalmas és egy különleges díszítésű üvegablakkal, bárpulttal és különböző díszítő elemekkel, mely még egyedibbé teszi a hatalmas teret.

(2.LAKÁS)
PINCESZINT: 159 nm
Garázs, sauna, pihenő, zuhanyzó, öltöző, raktár, mosókonyha, tüzelő

FÖLDSZINT: 131 nm
30 nm terasz
Amerikai konyha, nappali, kamra, 2 fürdőszoba

EMELET: 131 nm
40 erkély
Társalgó, 4 szoba, gardrób, fürdőszoba

Az 1500 nm-es telek hátsó részében 481 nm-en található egy wellness részleg, melyhez tartozik egy elektromos tetőszerkezettel nyitható 65 nm-es kiváló állapotú, fűthető medence, továbbá, egy részben fedett jacuzzi, egy 60 nm-es épület, melyben egy pihenő rész étkezővel, bárpulttal, szaunával, mosdóval van felszerelve.

Továbbá a hangulatos kis kertben, még egy kiülős kis nyári konyha, grillel, kemencével lett kialakítva, mely hozzájárul a szabadban eltöltendő, kellemes időtöltéshez.

Infrastruktúrálisan tökéletes, mivel a Nagykörősi út, Üllői út pár percen belül elérhetőek, melynek köszönhetően Budapest különböző pontjaira érhetünk rövid időn belül, továbbá( M5, M0) autópályák lehetnek még nagy segítségünkre a közlekedésben, illetve többféle tömegközlekedési eszköz pár perc sétára.

Számtalan bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, továbbá mindennapi élethez szükséges szolgáltatások szintén pár perces sétára.
Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, pénz intézmények, és különböző bevásárló egységek, üzletházak.

Az ingatlanban számtalan lehetőség rejlik, akár befektetés gyanánt is kiváló lehetőség lehet, mind Hotel, Panzió, Rendezvényház, Egészségügyi központ, Szolgáltatóház, Cégközpont, Bemutatóterem......"csak a képzelet szab határt".

Az ingatlan per és tehermentes, és azonnal költözhető.

Amennyiben karnyújtásnyira a belvárosi forgatagtól, de mégis abszolút ketvárosi nyugodt lokációban, zöldövezetben szeretne élni, befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok