+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XX. kerület, Pesterzsébet
Alapterület
54 m2
Irányár
39.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
315781

ELADÓ LAKÁS... PESTEZSÉBET KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ és ZÖLDÖVEZETI LOKÁCIÓJÁBAN, FŐÚTVONALTÓL és a KÖZPONTTÓL PÁR PERCES SÉTÁRA, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL!

Leírás

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ ZÖLDÖVEZETI LAKÁS, PESTERZSÉBET közkedvelt, könnyen megközelíthető lokációjában,FŐÚTVONALTÓL és a KÖZPONTTÓL pár perces sétára, kiváló infrastruktúrával!

Budapest XX.kerület közkedvelt részén a Pázsitos sétányon,könnyed megközelítéssel, eladó egy 54 nm-es …2 szobás lakás 39.990.000 M Ft-ért.

Egy 1980-as éveiben épült panel programban részt vett házban található a lakás a 9. emeleten, ahonnan kiváló panoráma tárul elénk, ebben a kellemes, zöldövezeti lokációban.

A jó beosztású ingatlant egy kellemes méretű zárt előtéren keresztül lehet megközelíteni, azaz duplán zárt folyosóról jutunk be az ingatlanba,így szeparáltságának és a ráccsal ellátott, a több ponton záródó biztonsági ajtónak köszönhetően, a biztonságérzetünk is kiváló lehet ennek kapcsán.

A bejárati ajtóval szemközt, a különleges kőberakással díszített közlekedőn keresztül jutunk el, egy kellemes méretű konyhába,ahol egy állapotú konyhabútor mellett, helyet kapott még egy kényelmes méretű kis étkező sarok is, mely nagy segítség lehet a család mindennapjaiban.

Továbbá az előszobából nyílik egy nappali, és egy kisebb szoba, melyek külön bejáratúak, továbbá a szobákkal szemközt egy fürdő és egy wc került kialakításra, egy beépített gardróbszekrény szomszédságában.

Az ingatlan kis rezsivel rendelkezik, többek közt köszönhető a közös költségnek, mely 12.960 Ft, melyhez tartozik még a ház felújítást képező összeg, mely( 24.000 Ft/hó) és 4 évig fizetendő.
Az ingatlan hőellátásáról távfűtés gondoskodik.
Villany, víz és gáz fogyasztása egyedi elszámolás alapján történik.
Az ingatlan 1/1 tulajdon, per és tehermentes...

Megbízható közös képviselet ...( több évtizedes)... szakmai múlttal, rendezett lakóközösség, ahol mindenki odafigyel a másikra.

A rendszeres odafigyelésének és a lakás karbantartásának köszönhetően az ingatlan abszolút jó állapotúnak mondható, melyben a fürdőszoba és a wc teljeskörűen és igényesen fel lett újítva az utóbbi időben.

A burkolatok kellemes színvilága és a rendszeres festés, mely abszolút harmóniát teremt a lakásban, tehát az új tulajdonosnak egy tisztasági festés után, csak költöznie kell.

A lakáshoz, modern kapukódos kaputelefon tartozik, és felújított lift áll az itt élők rendelkezésére, továbbá csendes, rendezett lakóközösség jellemzi a házat, az emeletet.

Az ingatlan akár befektetésre is kiváló lehetőség, mivel a lakótelep elején, de mégsem főútvonal mellett helyezkedik el, tehát ennek kapcsán kifejezetten csendesnek mondható, ezáltal minden korosztály részére kiváló választás lehet, és szinte azonnal kiadható.

A lakók kényelméhez pihenéséhez a ház előtt található park adta lehetőségek, játszóterek lehetnek segítésünkre, mivel az ingatlan előtti lokáció is abszolút kertvárosi, zöldövezeti rész, mely igen kellemes atmoszférát biztosít az itt élőknek.

A ház előtti kis park mellett a parkolási lehetőség térítésmentesen megoldott,továbbá a tárolásban segítség lehet egy 12 nm-es pincehelyiség melyen 2 család osztozik.

Számtalan BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG a közelben, és a minden napi élethez szükséges szolgáltatások bármelyike, pár percen belül elérhetőek,akár a közelben található Aldi, Lidl,Penny, Spar, vagy az üzletházak adta lehetőségek, vagy akár a 10 percre található Shopmark és az M5 mellett elhelyezkedő kereskedelmi egységek.
Óvoda, iskola, (pár száz méteren belül),orvosi rendelő, gyógyszertár, oktatási és pénzintézmények, játszótér, sportpályák,de bármely más szolgáltatás pár percen belül szintén elérhetőek.

KÖZLEKEDÉSE kiváló, mivel pár perces sétára található az ingatlan a Határ úttól, így ennek és a közeli buszjáratoknak köszönhetően,pillanatokon belül, a közeli Kökihez, Határ úti M3-as metróhoz juthatunk el,vagy akár a Soroksári útra, a belvárosba, továbbá a közeli Nagykőrösi út, az M5, M0-ás autópálya lehet még nagy segítségükre a közlekedés folyamán.

Tehát, amennyiben távol belváros zajától, de mégis karnyújtásnyira a belvárostól, egy nyugodt lakótelepi lokációban szeretne élni, akár befektetni, íme a kiváló lehetőség.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok