+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok
Alapterület
163 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
288602

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ 3 SZINTES CSALÁDI HÁZ RÓZSAVÖLGYBEN, LAKHATÁSRA, VAGY AKÁR VÁLLALKOZÁSRA!

Leírás

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ 3 SZINTES CSALÁDI HÁZ RÓZSAVÖLGYBEN, LAKHATÁSRA, VAGY AKÁR VÁLLALKOZÁSRA!

A 22-dik kerület, méltán népszerű rózsavölgyi lokációban, eladó egy több generációs, 3 szintes 163 nm-es 5+4 szoba, 4 fürdőszobás családi ház...69.000.000 M Ft-ért.

Az 1990-es éveiben épült, páratlan adottságokkal rendelkező ingatlan, mind tervezésének, mind kialakításának köszönhetően, több lehetőséget is tartogat magában, mivel 3 különálló lakrész lett kialakítva, 4 külön bejárattal.
Tehát akár nagycsaládosok, összeköltözők esetében (együtt, de mégis külön), is kiváló választás lehet.

A FÖLDSZINT-en egy 23 nm-es lakásba érkezünk, ahol egy szoba, fürdőszoba és egy konyharész került kialakításra.

A TETŐTÉR-be külső megközelítéssel egy fa lépcsőn keresztül jutunk fel,ahol szintén egy szoba, fürdőszoba és egy konyharész található.
Ezen a szinten, a kültéri rész plusz beépítési lehetőséget tartogat, kihasználván a nagyobb teret.

Az ALAGSOR-ban a 120 nm-en, 6 szoba +1 nagy nappali,konyha, fürdők, raktár és kazán helyiségek lettek kialakítva.

Az ingatlan egy része folyamatos felújításon esett át, akár az ízlésesen felújított fürdőszobák, továbbá jó állapotú nyílászárók kerültek beépítésre, továbbá több helyiség festése, mázolása lett kivitelezve.

A ház fűtéséről kombi cirkó gondoskodik, továbbá 2 inverteres klíma segít az ingatlan hűtés-fűtésében...(alsó, felső szinten).

Az ingatlan egy 496 nm-es telken helyezkedik el, ahova egy fűthető autófeljárón keresztül jutunk be,és az 1 beállásos garázson kívül, akár még 4 autó részére is a parkolás biztosított.

Az ingatlanban rengeteg lehetőség rejlik,mivel "anno" vendéglőként üzemelt,tehát vállalkozás gyanánt is kiváló lehetőség lehet a továbbiakban, vagy akár...cégközpont, homme-office, orvosi rendelő, szépségipari, szolgáltatóipari tevékenység, oktatás, sport központ, de akár 18-20 ember elszállásolására is kiváló lehetőség, remek beosztása, és elhelyezkedése
végett.

Infrastruktúrálisan kiváló, mivel 10 percen belül elérhető a Kelenföldi pu...(4-es metró), ahonnan a város különbözőpontjaira érhetünk, rövid időn belül, továbbá, számtalan busz (33,58,13,941) és villamos (41,47,56) lehet még nagy segítségünkre a közlekedésben, továbbá a pár percre található M0, M1, M7 autópályák.

Bevásárlási lehetőség és a mindennapi élethez szüksége szolgáltatások, elérhető távolságon belül, tehát pár perces sétával könnyedén eljutunk mindenhova, akár a közeli Spar, CBA, piac, Savoya park, Új Buda Center, bevásárlóközpontok,óvoda, bölcsőde, oktatási és pénz intézmények, orvos i rendelő, gyógyszertár.

Szórakozást és kikapcsolódást tekintve, a közeli Kamaraerdő, illetve a mellette lévő Sport komplexum (uszodával, stranddal),vagy a Kopaszi-gát adta lehetőségek lehetnek nagy segítségünkre, továbbá tenisz, és lovaglási lehetőség pár percre, és a közeli bevásárló központok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis abszolút zöldövezetben, nívós ingatlanok szomszédságában szeretne élni,egy panorámás lokációban, vagy akár befektetni, íme a kiváló alkalom......

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok