+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Óhegy (Nagytétény)
Alapterület
480 m2
Irányár
43.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
282044

ÉPÍTÉSI TELEK, NAGYTÉTÉNY KÖZKEDVELT ÉS ABSZOLÚT KERTVÁROSI LOKÁCIÓJÁBAN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Leírás

ÉPÍTÉSI TELEK ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, ABSZOLÚT KERTVÁROSIAS LOKÁCIÓBAN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Budapest 22-dik kerületében a méltán és egyre népszerűbb, dinamikusan fejlődő lokációjában eladó egy 480 nm-es építési telek...
43.000.000 Ft-ért.

A (15x32) m-es aszfaltutcában található dny-i tájolású telek, melyre abszolút könnyed megközelítés jellemző,Óhegyen a Barackos út szomszédságában helyezkedik el pár száz méterre, abszolút kertvárosias, családi házas övezetben, új ingatlanok szomszédságában, frekventált, ám mégis csöndes közegben.

Övezeti besorolás: Lke-2...
Beépíthetőség: 20%...
Közmű: csatorna, víz...(villany folyamatban), gáz az utcában...
1/1 tulajdon...
Per és tehermentes...

A telek méretéből és besorolásából adódóan több lehetőséget is tartogat magában,akár saját részre, akár befektetésre is kiváló lehetőség.
Továbbá a telken, egy 9nm-es 2 helyiségböl,és 2 bdjárattal remdelkező(felújítandó) vagy bontandó kis kőház is található.

A 22-dik kerületben ritkaságszámba megy, egy ilyen frekventált lokációban található ingatlan, tehát kiváló elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően, ragyogó választás lehet azok
részére, akik előnyben részesítik a kertvárosi övezetet, tehát ennek kapcsán minden korosztály részére ajánlott.

INFRASTRUKTÚRÁLIS-an tökéletes, mivel főútvonal közelében helyezkedik el, (buszmegálló pár száz méteren belül),ahonnan több busz járat segítségével több irányba juthatunk el,de azon felül, 1
buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró)-hoz érünk 20 perc alatt, továbbá a mellette található P+R parkoló lehet nagy segítség a közlekedésben, és a szintén közeli (M0, M1, M7), 6-os, 7-es út, ami szintén pár perc alatt elérhetőek.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG a közelben, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percen belül elérhetőek. akár a közeli Lidl, Aldi, vagy a közeli budaörsi bevásárlóközpontok, továbbá óvoda, iskola, bölcsöde, oktatási és pénzintézmények, és minden más szolgáltatás szintén adva van.

SZÓRAKOZÁS és kikapcsolódást tekintve a közeli Campona, Etele Pláza bevásárlóközpontok, Új Buda Center, a Kamaraerdő melletti Sportkomlexum, és a közeli Kopaszi-gát lehet segítségünkre.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis abszolút zöldövezetben szeretni élni, kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.


Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok