+36 (30) 220 7274

Érd - Eladó Ház

Alapterület
200 m2
Irányár
65.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
271986

Érd nyugodt,zöldövezeti lokációjában, tájjellegű hangulatot árasztó családi ház, borospincével, hangulatos szépen parkosított telken!

Leírás

ÉRD NYUGODT, KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN, HANGULATOS TÁJJELLEGŰ CSALÁDI HÁZ!

Érden, Pest megye közkedvelt részén Budapest és a Duna ölelésében eladó egy 100+100 (200 nm)-es 3 szobás családi ház ,879 nm-es telken.....
65.000.000 M Ft-ért.

Az igen kedvező adottságokkal rendelkező tégla építésű (38-as Porotherm) ingatlan, több lehetőséget is tartogat magában, tervezésének és jó kivitelezésének köszönhetően.

Akár nagycsaládosok, összeköltözők esetében ( együtt, de mégis külön), vagy akár cégközpontként is tökéletes választás lehet, adottságainak és j ó tervezése végett.

A házba egy 20 nm-es fedett , újépítésű teraszon keresztül jutunk be, mely 2 bejárattal is rendelkezik.

Az (40nm)-es amerikai konyhás nappaliból tökéletes rálátás nyílik az egész ingatlanra.
Innen nyílik egy (21 nm)-es szoba, majd ennek szomszédságában melyhez egy kényelmes (7 nm)-es közlekedőn keresztül jutunk el a másik ( 22 nm) szobáig, szintén innen közelíthető meg egy modern fürdőszoba (4.50 nm)-es, és egy különálló wc.

Az ingatlan déli fekvésének köszönhetően, igen hangulatos és világos benyomást kelt, és igen élhető tereket biztosít az itt élők részére, továbbá a
jó levegőt a közeli Dunának köszönhetjük, mely 1 km-re található.

Az ingatlan szomszédságában található egy másik épület (100 nm), mely több helyiségből áll, tehát akár egy különálló lakrész is kialakítható ennek kapcsán, vagy akár garázsként és tárolóként is funkcionálhat, igény esetén.

Továbbá adva van a lehetőség az utcafront közelsége és a buszmegálló közvetlen elhelyezkedését kihasználva, bármilyen tevékenységre, vállalkozásra,akár cégközpont gyanánt, vagy műhelynek,azaz bármilyen szolgáltatás céljából, tehát fix bevételi lehetőség lehet hosszútávú kiadás szempontjából is, akár lakhatás mellett.

Az 1981-es építésű ingatlan 2021-ben teljeskörű felújításon esett át,ami alatt értendő a teljes tető műanyag nyílászárók , az összes villany, víz, gáz vezetékek cseréje, továbbá új burkolatok, egy elegáns konyhabútor és fürdőszobabútor beépítése, tehát az új lakónak, csak birtokba kell venni, ami azonnal megoldható.

Az ingatlan hőellátásról, kondenzánciós "Bosch" kazán gondoskodik, mely hozzájárul az ingatlan alacsony rezsijének fentartásához.

Az épület a telek első részében helyezkedik el,tehát a precízen karbantartott kertben (879 nm)- es (30x29) bőven marad hely,akár a kerten belüli parkolásra, kikapcsolódásra,kertészkedésre, mivel több csodás dísznövény és gyümölcsfa (cseresznye, füge,körte,szilva,őszibarack,szőlő) találhat, továbbá egy igen hangulatos borospincét (20 nm) tudunk innen megközelíteni továbbá a növények gondozásánál segítésünkre lehet, egy fúrt kút is.

Infrastukturálisan kiváló, mivel közvetlen buszmegálló mellett helyezkedik el az ingatlan, továbbá innen rövid időn belül elérhető a vasútállomás, ahonnan akár a Kelenföldi pu.(4-es metró), vagy a Déli pu-hoz érünk 20 perc alatt, továbbá igen nagy segítségünkre lehet a közeli 6-os, 7-es út,és a pár percre található( M0, M1, M7) autópályák.

Számos bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, de akár a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások pár percen belül megtalálhatóak,továbbá óvoda, iskola, kultúrális és pénzintézmények,orvosi rendelő mind elérhető távolságon belül.

A környék kiemelkedően jó adottságokkal rendelkezik ebben a népszerű pesti agglomerációban, tehát aki az élhető és könnyen megközelíthető kisvárosi hangulatot keresi, és abszolút zöld övezetben a Duna közelségében,távol a város zajától, de mégis elérhető távolságon belül szeretne élni vagy befektetni........íme a lehetőség!

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!


Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok