+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Leányfalu - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Kilátok útja
Alapterület
128 m2
Irányár
119.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304683

ERDŐ, PATAK a kert végében, madárcsicsergés, mégis közel a központhoz, OKOSOTTHON

Leírás

Igazi kuriózum: PATAK, ERDŐ a kert végében, OKOSOTTHON

Leányfalu és Szentendre központi részéhez közel, a Kilátók útján, eladó egy felújított, szigetelt, 4 szobás téglából épült családi ház, amelynek alapterülete 128 m2.
Közel van a központ, 5 perces sétára a Dunapart.
A telek mérete: 548 m2, amelynek végében egy erdő sáv, illetve patak teszi még egyedibbé az ingatlant.
A kert gyönyörűen rendezett, gondozott, ősfákkal körbeölelt, füvesített (automata öntözőrendszer látja el a vízellátást).
A patakhoz közeli részen, a tűzrakóval szemben egy borospince van. Nagyszerű lehetőség székhelye grillezésekre, családi, baráti összejövetelekre. A mikroklímának köszönhetően itt a hőség is könnyebben elviselhető.

A nagyméretű terasz mögött egy 40 nm-s kis ház van, mely most tárolóként funkcionál, de könnyen lakórészé alakítható. A másik fedett teraszon a spa segíti a lazulást.

A HÁZ szintjei:
Az alsó szinten, rögtön a kertből a fitness helyiségbe érünk, mellette egy vendég WC, illetve egy mosókonyha foglal helyet. A korábbiakban itt volt a konyha, ez igény szerint visszaállítható.
A középső szinten vagy egy amerikai konyhás nappali, modern, igényes konyhaszekrénnyel és beépített gépekkel. A nappaliból a közepes méretű erkélyre jutunk, ahonnan gyönyörködhetünk a kert, erdő látványában. Ezen a szinten van még egy nagy hálószoba és fürdőszoba.
A felső szinten 2 nagyméretű szoba és egy WC van, ezáltal kiváló lehetőség gyerekes családoknak, akik már egy kicsit szeretnének külön lenni a szülőktől.

A teljes felújítás (elektromosság, fűtés, szigetelés, nyílászáró csere, festés, stb..) mellett okos otthon funkció is ki lett építve, mely kezeli az elektromos redőnyöket, az elektromos eszközöket, klímát, lámpákat, kapukat, kamerákat.

Az utca felől, az automata kapuval szemben található a garázs, ahol kényelmesen elfér egy autó, motor, néhány tároló polccal. Mellette egy autóbeálló is megkönnyíti 2 autónak a beállást.

CSEND, kényelem, jó szomszédok, ERDŐ, PATAK, OKOSOTTHON.

Jöjjön és nézze meg akár hétvégén is, rugalmasan tudjuk mutatni.

Kapcsolati adatok

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 7274

nora.bajko@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok