+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Szentendre - Eladó Ház

Alapterület
115 m2
Irányár
139.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
285523

KURIÓZUM, SKANDINÁV ÉLETÉRZÉS, HATALMAS TEREK, PATAK a KERT végében

Leírás

KURIÓZUM, EGYEDÜLÁLLÓ ÉLETÉRZÉS PISMÁNYBAN!!!
ALACSONY REZSI!!!

Pismány aljában, aszfaltozott, csendes mellékutcában eladó a 2019-2020-ban épült skandináv stílusú 115 m2-es, hatalmas belmagasságú, 3 szobás GERENDAHÁZ. + 1-2 szoba bővítési lehetősége adott.
A telek 896 m2, szépen parkosított pihenő kerttel, térkövezett autóbeállóval 3 autó számára.

Műszaki leírás:
A ház alapja beton sávalap. Tartófalai 9 cm-es nútféderes fenyőgerendák , szigetelése belülről Rockwool közetgyapottal, fehér fa lambériával burkolva (összesen 30 cm-es a falvastagság). Hőszigetelés szempontjából kiváló. A nyílászárók szintén fából, thermo üvegezéssel méretre készültek.

Fűtése: padlófűtés és radiátoros hőleadók, melyek külön termosztáttal vezérelhetők, kombi cirkó (Remeha Tzerra) kazánnal, ami a meleg vizet is szolgáltatja, valamint egy 140 literes melegvíz tároló is rá van kötve, mely akár elektromosan is fűthető.

A hatalmas, látszó gerendás nappaliban melynek belmagassága 5m, egy kandalló helye és kéménye is ki lett építve, igény szerint akár cserépkályha is építtethető (csupán díszítő jelleggel, fűtés szempontjából nincs rá szükség).
A ház többi helyiségében a belmagasság mindenhol 2,75 m, tágas, napfényes, világos terek jellemzik, mindenhol látszó gerendákkal.
Helyiségek:

A padlástér feljárója a mosógató konyhából nyilik, 80 m2, jelenleg tárolásra szolgál, de minimális átépítéssel be is építhető.

A házban 3 db nagy teljesítményű klíma (hűtő-fűtő) is található, amik garanciálisak, csak úgy, mint az összes beépített eszköz és háztartási gép.
Az ablakok nagy része és a terasz ajtó szúnyoghálóval van ellátva, LED lámpák a költséghatékonyságot segítik.
Video-kaputelefon és riasztó ki van építve. Az utcáról a bejutást elektromos kapu - és személyi bejáró teszi kényelmessé.

A kertben található hatalmas diófa, cseresznyefa, díszfák, díszfüvek, sziklakert, rengeteg örökzöld és évelő növény, sűrű sövény, ami intim szférát biztosít. A kert egy 15 m2-es, vízzel, villannyal és fűtéssel ellátott, szigetelt kerti kisház áll.
A kert végében a Sztaravoda patak, ide egy kiskapun juthatunk ki.
A medence részére egy 5 m átmérőjű vízszintes kör alakú vasalt betontalpazat is készült.
Az ingatlan per és tehermentes. Az építés teljes folyamatáról rengeteg fotó és videóanyag is rendelkezésre áll.

Jöjjön és szeressen bele, rugalmason tudjuk mutatni, akár hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-220 7274

nora.bajko@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok