+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Baross Gábor-telep
Alapterület
134 m2
Irányár
54.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
312463

BUDAPEST XXII.kerület BAROSS GÁBOR-TELEPEN, ... 2 GENERÁCIÓS... felújítandó családi ház, több lehetőséggel és KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVALl!

Leírás

ALKALMI vétel, akár BEFEKTETŐKNEK!!! TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ BAROSS GÁBOR-TELEP KÖZKEDVELT, ABSZOLÚT KERTVÁROSI KÖZEGÉBEN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!

A XXII. kerület közkedvelt lokációjában a Baross Gábor-telep csendes, átmenőforgalomtól mentes utcájában,eladó egy 134 nm-es... családi ház (3+1 szobás)... (2 lakással, külön bejárattal)... egy 540 nm-es telken .... 54. 990.000 M Ft-ért.

Az 1930-as, és a későbbiekben hozzáépített, 1970-es éveiben épült összközműves felújítandó ingatlan több lehetőséget is tartogat magában, de tervezésének és kialakításának köszönhetően könnyen átalakítható,vagy a jó paraméterű telek kapcsán és a 20%-os beépíthetőségének köszönhetően, akár megálmodhatja új otthonát.

A házban 2 különálló lakás lett kialakítva (2 külön bejárattal), tehát akár többgenerációs házként is kiváló választás lehet, összeköltözők esetében, "együtt, de mégis külön".

Az 1. LAKÁS-ba egy (6 nm)-es konyhán keresztül jutunk be, majd innen egy kényelmes méretű étkezőbe, és ezen keresztül egy (18 nm)-es nappaliba érünk.
Az étkező mögött egy tárolóhelyiség található, melyből könnyedén kialakítható egy fürdőszoba, továbbá fűtése gázkonvektorral történik.

A 2. LAKÁS-ba egy (6.5) nm-es előszobán keresztül jutunk be, ahonnan rögtön jobbra, egy kényelmes méretű (6.5nm) konyha található kamrával, és 2 különálló (12 nm)-es szoba, mely egymás mellett lett kialakítva.

Az előszoba másik irányába egy (22nm)-es kertre néző nappali lett kialakítva, továbbá a bejárattal szemközt egy fürdőszoba, és egy különálló wc. található.

Az ingatlan beosztása roppant kedvező,mivel abszolút élhető terekkel rendelkezik,tehát felújítása után, több generációs házként tökéletesen funkcionálhat,vagy akár vállalkozása telephelyéül is kiváló választás lehet, az ingatlanok átalakítása után, vagy az első különálló lakrész befektetés gyanánt is ragyogó lehetőség, mivel azonnal kiadható, tehát több potencia is rejlik benne.

A nyeregtetős betongerendás tetőszerkezet megfelelő állapotú és jó állapotú cserépfedéssel ellátott,és statikai felmérés után valószínűsíthető, hogy beépíthető.
A ház régebbi része, sóskútikőből készült.

Az ingatlan hőellátásáról gázcirkó és vegyes tüzelés gondoskodik.

Tárolás szempontjából nagy segítségünkre lehet egy belső megközelítésű padlás,továbbá egy (16 nm)-es pince, melyben a gépészet is helyet kapott, mely a ház alatt lett kivitelezve, és könnyedén megközelíthető, továbbá az ingatlan háta mögött található még egy kis (12nm)-es műhely(tároló).

Az ingatlan per és tehermentes, 1/1-es, jogilag rendezett.

A D-i tájolású (12x45) m-es kert jó formájú,sík területen helyezkedik el, mely magasfeszültség és gombapince mentes lokációban található.
Gondozott kert melyben több gyümölcsfát ültettek...”anno”(cseresznye, szilva, barack,ribizli), továbbá az ingatlan elhelyezkedése végett, a hátsó kertrész teljesen szabadon maradt, így több lehetőséget rejt magában, továbbá abszolút körebjárható.

Parkolás a ház előtt közvetlen megoldott, továbbá több gépkocsi részére is biztosított a beállási lehetőség, a jó méretének köszönhetően.

A HÉSZ szabályzata szerint...
Beépíthetősége: 20%

Infrastuktúrálisan kiváló, buszmegálló pár perces sétára, ahonnan több járatnak köszönhetően, akár a 20 percre található kelenföldi pu.(4-es metró)-hoz érhetünk,vagy bármely más irányban rövid időn belül a város különböző pontjaira jutunk akár a pár percre található vonattal, továbbá a közeli M0-ás, M1, M7, 6, 7-es út lehet nagy segítségünkre a közlekedésben.

Bevásárlási lehetőségek, akár Lidl, Aldi, Spar, vagy a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások ...óvoda,iskola, oktatási és pénzintézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta ... pár perces sétára, továbbá a közeli Campona Bevásárlóközpont lehet még nagy segítségünkre, mind a vásárlásban, mind a szórakozásban, illetve a 20 percre található Etele Pláza, és az autópálya melletti budaörsi bevásárlóegységek számtalan lehetősége.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis elérhető távolságon belül szeretne , abszolút zöld övezetben élni, építkezni...akár befektetni,íme a kiváló alkalom, ebben a méltán népszerű 22.ker-i „Budatétényi” lokációban.

Az ingatlanban több potencia is van, mivel 2 különálló bejárattal rendelkezik, szeparálni lehet, tehát akár vállalkozásként, telephelyként home officeként is kiváló választás lehet, egyben vállalkozásként is kiváló lehetőség.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok