+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Érd - Eladó Ház

Alapterület
210 m2
Irányár
129.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
302787

KIVÀLÓ ÀLLAPOTÚ, ÉS REMEK ADOTTSÁGÚ CSALÁDI HÁZ, Érd-Parkváros FREKVENTÁLT,KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN!

Leírás

KIVÀLÓ ÁLLAPOTÚ ÉS REMEK ADOTTSÁGÚ CSALÁDI HÀZ,
Érd-Parkváros FREKVENTÁLT, KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÁCIÓJÁBAN!

Pest megye méltán népszerű lokációjában Érd-Parkvárosban Budapest vonzáskörzetében, eladó egy 210nm - es családi ház... (N+4 szoba)+garázs, 794 nm-es telken... 129.9 M Ft-ért.

A kiválò elosztású és kivitelezėsű ingatlan,abszolút könnyen megközelíthető lokációban található, nívós ingatlanok szomszédságában.

Az ingatlanban több potencia is rejlik, mivel több generációsházként is kalakítható... "együtt, de mégis külön", elve kapcsán,akár összeköltözők esetében.
Mivel a pinceszinten minden adva van a lakhatáshoz,egy külön kis lakrész kialakítására, továbbá a telek 30%-os beépíthetősége kapcsán akár hozzáépíthető, vagy a tetőtéri szint, beépíthető,így növelni lehet a teret,igény esetén.

A 2005-ben épült családi ház, teljesen újszerű àllapotban van kívül-belül, köszönhetően a minőségi anyagok beépítésének, kivitelezésnek, és a folyamatos odafigyelésnek, karbantartásnak.

A házba ahogy belépünk, egy kellemes méretű konyha+étkező található (15.5nm), mely igen hangulatos benyomást kelt.
Szemközt és az ingatlan másik végében 4 szoba került kialakításra,melyek (14,14 ,12,12 nm).

Középen, egy igen élhető térrel rendelkező terasz kapcsolatos nappalit talàlunk, mely (28nm).
Egy kandalló és egy felülvilágító nyílászáró járul hozzà, a kellemes atmoszférához,továbbá az ízlésesen összevàlogatott színek és burkolatok.
Továbbá egy kellemes hangulatú fürdőszoba, és egy különàlló wc, tusolóval lett még kialakítva.

A pinceszinten (24.5 nm)-en egy háztartási helyiség kapott helyet, közvetlen a mosókonyha mellett.

A 2 beàllásos garázs mind kívülről, mind belülről könnyedén megközelíthető.

Az ingatlan, 30-as porotherm téglából készült, 5 cm szigeteléssel ellátott, és jò minőségű Brama tetőcserép fedi,továbbá hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel kerültek beépítésre,tehát alacsony rezsivel rendelkezik ennek kapcsán.


Az ingatlan hőellátásáról kombi cirkó, padlófűtés, kandalló és klíma gondoskodik, továbbá a riasztóval ellátott.

A 794 nm-es (33x24)-es telek, abszolút igényesen lett kialakítva, beültetve (parkosítva), szem előtt tartva az itt élők kikapcsolódását.
A kert végében egy (3.60x1.20) medence, egy fóliasátor, és egy fatároló kapott helyet,továbbá a mellette lévő hangulatos (25 nm) -es fedett terasz lehet még segítségünkre.

Számtalan bevásárlási lehetőség, és a mindennapi élethez szükséges szolgàltatások szinte mindegyike, pár percen belül elérhető, vagy akár óvoda, iskola, pénz és oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, vagy akár az autópàlya menti számtalan bevásárlási egység lehet segítségünkre.

Infrastruktúrálisan tehát tökéletes, akár tömegközlekedéssel akár gépjárművel, pillanatokon belül az (M0, M1, M7) autópàlyàk könnyedén elérhetőek, vagy akár a Kelenföldi pu. (M4) flexibilisen megközelíthető.

Amennyiben karnyújtásnyira a fővárostól, nyugodt és csendes lokációban szeretne élni akár befektetni, lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok