+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Üzlethelyiség

Alapterület
32 m2
Irányár
12.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
277327

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ÜZLETHELYISÉG, BUDAÖRS KIEMELT LOKÁCIÓJÁBAN, BEJÁRATOTT ÜZLETHÁZBAN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Leírás

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ÜZLETHELYISÉG , BUDAÖRS KIEMELT LOKÁCIÓJÁBAN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!
"Kiváló BEFEKTETÈS"!!!

Budaörsön Biatorbágy határában kereskedelmi egységek vonzáskörzetében, az M1,M7, M0-ás szomszédságában ...
a (Trend Fashion Center)-ben, eladó egy 32 nm-es üzlethelyiség ...12.000.000 M+ ÁFA.

A klimatizált üzlethelyiség,egy bejáratott nívós üzletházban található, mely hatalmas üvegportállal rendelkezik, és kimagasló helyen található az üzletházon belül is, mivel több irányból megközelíthető.

Tökéletes a rálátás...(akár a fenti szintekről is), tehát frekventált fekvése, elhelyezkedése kiválónak mondható.

A kereskedelmi egység, bevezetett vevő és bérlőkörrel rendelkezik, hiszen egy évtizedek óta működő, üzletházban található az ingatlan, tehát a marketinggel nem lesz gondja a továbbiakban az új tulajdonosnak, vagy akár bérlőnek.

A méltán népszerű és színvonalas, közkedvelt üzletház a hét minden napján nyitva tart, tehát ezáltal a látogatottsága is kiváló.
Továbbá, a környékbeli számtalan kereskedelmi egységek teszik még vonzóbbá, ezt a közeget, főleg az elmúlt években, mivel a közeli üzletházak, egységek vonzzák a vásárlókat,a a budaörsi régióba.

Infrastruktúrálisan tökéletes, köszönhető akár a mellette lévő autópályáknak mely több irányból megközelíthetőek...
(M0, M1, M7),továbbá a közeli Kelenföldi p.u-nak, ahonnan gyakori buszjáratoknak köszönhetően juthatnak el a vásárlók az üzletházba,vagy akár a belvárosból, ahonnan könnyedén 25 perc alatt elérhetjük, tehát abszolút flexibilis,minden irányból, és könnyed megközelítés jellemzi a komplexumot.

Ingyenes felszíni parkolás biztosított,továbbá igény esetén zárt garázsban férőhely elérhető.

Az engedély többféle tevékenységre adott, akár kis és nagykereskedelem,(női-férfi-gyerek) divatáru, sportruházat, bőrdíszmű,drogéria vagy akár szolgáltatások, továbbá akár bemutatóteremként, rendelőként, irodaként is tökéletes választás lehet, remek elhelyezkedése, és megközelíthetősége végett.

Közösköltség, rezsi: 150.000 Ft...(100.000+50.000 Ft) ...

Az üzlet klímával ellátott, kifogástalan állapotú, rendezett tulajdoni viszonnyal rendelkezik, és azonnal birtokba vehető...igény esetén.

Az állatbarát üzletház, az utóbbi pár évben, kis és nagykereskedőket is kiszolgál, tehát ennek kapcsán jelentős átmenő forgalommal bír,tehát mind kiváló lokációjának köszönhetően, mind pedig a benne rejlő kiváló adottságai miatt, kihagyhatatlan ajánlat.

Továbbá a könnyed vásárlást elősegítik az üzletházban található (vendéglátóipari egységek) éttermek, kávézók, sport és szabadidős tevékenységek, az ingyenes parkolási lehetőség,ATM, posta és a sokrétű marketing sem elhanyagolható.
Továbbá a színes és hetente frissülő, hazai és import termékkínálat ami leginkább jellemzi az üzletházat és lehet nagy vonzerő a divat szerelmeseinek, újdonságként az utóbbi években a lakberendezésnek teret engedve, kedvükre válogathatnak, a vevők a sokrétű kínálatban ezen a téren is.
Továbbá a rendkívül sok rendezvényt tartanak, és a számtalan akciót ami szintén nagy vonzerő lehet.

Hosszútávú befektetés gyanánt is ragyogó lehetőség, az üzlethelyiség elhelyezkedése és paramétereinek köszönhetően, ami szinte a több évtizedes működésnek köszönhetően, azonnal kiadható, (profilmegkötés nélkül).

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!



Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok