+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
II. kerület, Erzsébetliget
Alapterület
1.679 m2
Irányár
14.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
293133

PESTHIDEGKÚTI TELEK, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, CSODÁS PANORÁMÁVAL!

Leírás

CSENDES, ZÖLDÖVEZETI TELEK,PESTHIDEGKÚTON CSODÁS PANORÁMÁVAL!

Kitűnő nyugodt, kertvárosi környezetben a II. kerületben Pesthidegkúton, eladó egy 1679 nm-es telek (szántó) ...
14.990.000 M Ft-ért.

A méltán népszerű Pesthidegkúton található telek Erzsébetliget és az Ófalu szomszédságában helyezkedik el, lakóházas lokációban,mely aszfaltúton keresztül, könnyedén megközelíthető, tehát ennek kapcsán, szinte minden közmű elérhető távolságon belül fellelhető.

Az utcában, ahonnan megközelíthető a telek, bal oldalon családi házak találhatóak, az utca jobb oldala pedig még kiépítésre vár.
Az utcafronttól 150-200 m-re található, a növényzettel benőtt terület, ahol magasfeszültség (nem megy át a telek fölött), ezért is közkedvelt ez az érintetlen, idilli környezetben található közeg.

(35x45) m-es déli fekvésű telek, több lehetőséget is tartogat magában,mely akár kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy akár,hosszútávú befektetés gyanánt is kiváló lehetőség lehet.

BESOROLÁSA: szántó (jelenlegi besorolása)
KÖZMŰ: az utcában
Tulajdoni viszony:1/1
Per és tehermentes

Infrastruktúrálisan kiváló, buszmegálló 2 utcányira, tehát megközelíthetősége abszolút jónak mondható,mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel. A Hidegkúti úton keresztül,mindössze 30 perc alatt a Széll Kálmán térre érhetünk (busszal, villamossal), továbbá pár percre található több buszjárat, melynek köszönhetően könnyedén bekapcsolódhatunk a városi forgalomba.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a Széphalom bevásárlóközpont, Hüvi Szolgáltatóház Stop Shop,Spar mely szintén pár perc alatt elérhetőek, továbbá bank, posta,szabadidőközpont,óvoda, iskola, orvosi rendelő, tehát a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, elérhető távolságon belül.

A természetvédelmi területnek és a közeli Hűvösvölgynek köszönhetően, a kerület igen közkedvelt a természet kedvelők körében, mivel jó levegő, nyugalom és csend jellemzi a környéket, és nem utolsó sorban,a 2.dik kerületi lokáció, örök kedvenc volt mindig, és marad is, a befektetők körében.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban,abszolút zöld övezetben szeretne kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok