+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian
Budapest XXII. kerület Eladó Telek
Csak nálunk!

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Óhegy (Nagytétény)
Alapterület
289 m2
Irányár
7.790.000 Ft
Hirdetés azonosító
309623

NAGYTÉTÉNY EGYRE NÉPSZERŰBB ÓHEGYI LOKÁCIÓJÁBAN, jófekvésű TELEK,akár befektetésre!

Leírás

JÓ FEKVÉSŰ TELEK, NAGYTÉTÉNY ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN,FŐÚTVONAL KÖZELÉBEN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a 22-dik kerületben Nagytétény Óhegyi lokációjában, nyugodt kertvárosias környezetben, eladó egy 289 nm-es telek (19x16.5)...7.800.000 M Ft-ért.

A 2020-ban kivitelezett konténerház nem tartalmazza a vételár részét, mivel a tulajdonos a továbbiakban igényt tart rá, de hasonló más épület a 3%-os beépítettségének köszönhetően kivitelezhető a telekre.

A kis mobilházból rálátás nyílik az az utcára, és a környező ingatlanokra, továbbá az igen kényelmes méretű és hangulatos kis kertre,amit akár állandó lakhatásra, hobby kertészkedők, pihenni és feltöltődni vágyók esetében, vagy akár telephelynek is remek választás lehet,a főutak közelsége vègett.

Közkedvelt lokàció,mivel dinamikusan fejlődik ez a 22-dik kerületi övezet, tovàbbà a majdani beèpíthetőségènek köszönhetően,befektetès gyanànt is remek lehetősèglehet.

Beèpíthetősége: 3%
Közmű: villany,víz...(telken belül)...
gàz,csatorna...(utcàban)...
Besorolása: zártkert ...(művelèsi àg alól kivont terület)...
gyümölcsös (AK) ...
Tàjolás: dél ...

Az ingatlan a Balatoni út ès az MO-às autópályàtól nem messze helyezkedik el,családi hàzas övezetben, a megközelítèse aszfaltúton keresztül törtènik,tehát ennek kapcsán ideàlis vàlasztás lehet minden korosztàly részére.

Infrastruktúràlisan nagyon jó,buszmegàlló mindkèt irànyban pár perce található a Barackos és a 70-es út irányába,ahonnan 20 perc alatt 1 buszjárattal, a Kelenföldi pu.(4-es metró) könnyedén elérhető,tovàbbá a Campona irànyában található vasútállomás,vagy a közeli (M0,M1,M7) autópályá lehetnek nagy segítségünkre.

Számtalan bevásárlàsi lehetősèg,vagy akár a mindennapi èlethez szüksèges szolgáltatások 5-10 percen belül elérhetőek,akár a közeli Interspar,Lidl,Aldi, budaörsi bevásárlóközpontok lehetnek segítségünkre, óvoda, iskola, oktatási és pénintézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár szintén elérehető távolságon belül található.

Amennyiben távol a város zajától,de mégis nyugodt,kertvárosi övezetben szeretne èlni vagy akár befektetni,íme a remek alkalom....vagy akár...

Lássa meg benne a lehetősèget,ès tovàbbi informàciókkal kapcsolatban,állok rendelkezésére bármikor.



Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok