+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Baross Gábor-telep
Alapterület
540 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312464

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ ...ÉPÍTÉSI TELEK, a XXII.ker népszerű lokációjában a BAROSS GÁBOR-TELEP könnyen megközelíthető részén, kiváló infrastruktúrával!

Leírás

ALKALMI vétel, akár BEFEKTETŐKNEK!!! KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ TELEK,(ingatlannal), BAROSS GÁBOR-TELEP KÖZKEDVELT, ABSZOLÚT KERTVÁROSI KÖZEGÉBEN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!

A XXII. kerület közkedvelt lokációjában a Baross Gábor-telep csendes, átmenőforgalomtól mentes utcájában,eladó egy ÉPÍTÉSI TELEK ( 134 nm-es... családi házzal) ... egy 540 nm-es telken .... 59.900.000 M Ft-ért.

Az 1930-as, és a későbbiekben hozzáépített, 1970-es éveiben épült összközműves felújítandó ingatlan több lehetőséget is tartogat magában, de tervezésének és kialakításának köszönhetően könnyen átalakítható,vagy a jó paraméterű telek kapcsán és a 20%-os beépíthetőségének köszönhetően, akár megálmodhatja új otthonát.

Az 1. LAKÁS-ba egy (6 nm)-es konyhán keresztül jutunk be, majd innen egy kényelmes méretű étkezőbe, és ezen keresztül egy (18 nm)-es nappaliba érünk.
Az étkező mögött egy tárolóhelyiség található, melyből könnyedén kialakítható egy fürdőszoba, továbbá fűtése gázkonvektorral történik.

A 2. LAKÁS-ba egy (6.5) nm-es előszobán keresztül jutunk be, ahonnan rögtön jobbra, egy kényelmes méretű (6.5nm) konyha található kamrával, és 2 különálló (12 nm)-es szoba, mely egymás mellett lett kialakítva.

Az előszoba másik irányába egy (22nm)-es kertre néző nappali lett kialakítva, továbbá a bejárattal szemközt egy fürdőszoba, és egy különálló wc. található.

A ház régebbi része, sóskútikőből készült.

Az ingatlan hőellátásáról gázcirkó és vegyes tüzelés gondoskodik.

Az ingatlan per és tehermentes, 1/1-es, jogilag rendezett.

A D-i tájolású (12x45) m-es kert jó formájú,sík területen helyezkedik el, mely magasfeszültség és gombapince mentes lokációban található.
Gondozott kert melyben több gyümölcsfát ültettek...”anno”(cseresznye, szilva, barack,ribizli), továbbá az ingatlan elhelyezkedése végett, a hátsó kertrész teljesen szabadon maradt, így több lehetőséget rejt magában, továbbá abszolút körebjárható.

Parkolás a ház előtt közvetlen megoldott, továbbá több gépkocsi részére is biztosított a beállási lehetőség, a jó méretének köszönhetően.

A HÉSZ szabályzata szerint...
Beépíthetősége: 20%

Infrastuktúrálisan kiváló, buszmegálló pár perces sétára, ahonnan több járatnak köszönhetően, akár a 20 percre található kelenföldi pu.(4-es metró)-hoz érhetünk,vagy bármely más irányban rövid időn belül a város különböző pontjaira jutunk akár a pár percre található vonattal, továbbá a közeli M0-ás, M1, M7, 6, 7-es út lehet nagy segítségünkre a közlekedésben.

Bevásárlási lehetőségek, akár Lidl, Aldi, Spar, vagy a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások ...óvoda,iskola, oktatási és pénzintézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta ... pár perces sétára, továbbá a közeli Campona Bevásárlóközpont lehet még nagy segítségünkre, mind a vásárlásban, mind a szórakozásban, illetve a 20 percre található Etele Pláza, és az autópálya melletti budaörsi bevásárlóegységek számtalan lehetősége.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis elérhető távolságon belül szeretne , abszolút zöld övezetben élni, építkezni...akár befektetni,íme a kiváló alkalom, ebben a méltán népszerű 22.ker-i „Budatétényi” lokációban.

Az ingatlanban több potencia is van, mivel 2 különálló bejárattal rendelkezik, szeparálni lehet, tehát akár vállalkozásként, telephelyként home officeként is kiváló választás lehet, egyben vállalkozásként is kiváló lehetőség.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok