+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Óhegy
Alapterület
1.359 m2
Irányár
18.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312532

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ TELEK KIS HÁZZAL, CSENDES és NYUGODT KÖZEGBEN, a KÖZKEDVELT ÓHEGYI LOKÁCIÓBAN a Balatoni úttól 2 percre!

Leírás

NAGY MÉRETŰ TELEK...kis ngatlannal, NAGYTÉTÉNY-ÓHEGYEN...RAGYOGÓ LOKÁCIÓBAN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, A BALATONI ÚTTÓL PÁR PERCRE!

A méltán népszerű Kamaraerdő vonzáskörzetében, a XXII. kerületben Budatétény-Óhegyen,eladó egy 1359 nm-es telek ...18. 9M Ft -ért.

A Balatoni úttól 2 utcányira,elhelyezkedő telken, akár hosszabb kint tartózkodásra is alkalmas kis (ház) található, mely felújítása után, kiváló lehetőség.

A házba egy fedett teraszon keresztül jutunk be, és egy kellemes kis előtérbe lépünk.
A kis ingatlan egyik oldalában egy szoba, a másik oldalon pedig egy konyharész lett kialakítva, mely hozzájárul a kellemes időtöltéshez, pihenéshez.

A ház mögött, egy fedett kis tároló található, amely megkönnyíti akár a kerti kisgépek tárolását, továbbá a kert végében található még szintén,egy kültéri tárolóhelyiség.

A telken közmű: villany, bevezetve,tehát ennek kapcsán akár állandó lakhatásra, vagy hosszabb időtöltésre is alkalmas lehet az ingatlan, némi korszerűsítés után.

A tulajdoni lapon feltüntetve a 43+10 nm (kivett hétvégi házként).

Az igen jó paraméterű, sík és teljes egészében körbekerített ...1359 nm-es telek, a Balatoni (70-es) úttól nem messze helyezkedik el, melyen többfajta gyümölcsfa található,illetve többféle dísznövény színesíti a kertet, tehát hobbikertészkedésre, feltöltődés céljára is kiváló lehetőség lehet, de mivel az óhegyi lokációban, folyamatos az átminősítés, tehát akár rövid időn belül is lehetséges, a belterületbe vonása a teleknek, így akár a beépíthetősége is megváltozik.

Jó méreteinek, és formájának köszönhetően, illetve a közeli Balatoni út, illetve a pár percre található M0-ás-nak köszönhetően,is kiváló választás lehet, akár telephelynek vagy cégközpontnak.

Jelenlegi besorolása: ivett hétvégi ház, udvar, gyümölcsös
Beépíthetőség: 3%...
Közmű: villany...

Jelenleg...43nm alapterületű ingatlan a megengedett építmény, ami az átminősítés után változhat, és ez a „Tulajdoni lapon” is, kivett hétvégi ház, udvarként szerepel, a fennmaradó nm,pedig AK.
.
Rendezett jogviszony, per és tehermentes az ingatlan, kellemes szomszédokkal egy nyugodt és átmenőforgalomtól mentes lokációban, részben zöldövezetben.

Infrastrukturálisan kiváló, buszmegálló pár száz méteren belül a Balatoni úton, melynek köszönhetően 15 perc alatt dél-buda központjába érhetünk,továbbá a Kelenföldi pályaudvarra...
(4-es metró), vagy az 5 percre található Campona Bevásárlóközpont lehet nagy segítségünkre, továbbá a közeli vasútállomás.

Közel a városhoz, de mégis nyugodt és csendes, könnyen megközelíthető övezetben található,tehát közelsége azok számára lehet nagy vonzerő, akiknek fontos a jó levegő, a nyugodt kertvárosi lokáció.

Továbbá a városból kivezető (M0,M1,M7) autópályák,szintén könnyen megközelíthetőek,ami pár percre találhatóak szintén.

Számtalan bevásárlási lehetőség, és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások a közvetlen közelben, akár a közeli Interspar, Savoya park és a budaörsi bevásárlóközpontok, illetve a pár percre található Campona, továbbá a közeli diósdi Interspar, óvoda, iskola, oktatási és pénzintézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban szeretne élni, akár a kiváló alkalom.


Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok