+36 (30) 220 7274

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Telek

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Óhegy (Nagytétény)
Alapterület
423 m2
Irányár
44.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
313547

JÓ FEKVÉSŰ építési TELEK, NAGYTÉTÉNY KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ LOKÀCIÓJÀBAN, akár cégközpontnak, telephelynek is kiváló lehetőség!

Leírás

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ TELEK, Budatétény KÖZKEDVELT, ABSZOLÚT KERTVÁROSI KÖZEGÉBEN,főútvonal mentén KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!

A XXII. kerület közkedvelt lokációjában a Baross Gábor-telep mellett,eladó egy 421nm-es... ÉPÍTÉSI TELEK 44.990.000 M Ft-ért.

Az ingatlan több lehetőséget is tartogat magában, a főútvonal szomszédságának köszönhetően, de egy jó tervezéssel vagy a jó adottságának és a 20%-os beépíthetőségének köszönhetően, akár megálmodhatja új otthonát vagy vállalkozásának központja lehet, kiváló elhelyezkedése végett.

A D-i tájolású (28x15) m-es igen nagy utcafronttal rendelkező telek viszonylag sík területen helyezkedik el, mely jelenleg részben betonnal van fedve, és egy kisebb könnyűszerkezetes házikó is található a telken mely felújítandó, vagy akár elbontandó, amennyiben a 20%-os beépíthetőség van a fókuszban.

A telek hátsó lokációjában a támfal aljában található 2 nagyobb „gombapince”,mely több lehetőséget is tartogat magában, mivel a 421 nm-es telekrészhez, hozzájön a cca.(150 nm+80 nm) pincerész, melyben akár raktár, iroda, vagy bármely más kereskedelmi vagy szolgáltatói tevékenység is kialakítható,vagy akár építkezés kapcsán, garázsként is tökéletes funkciót láthat el, tehát így a lehetőségek tárháza.
A pincehelyiségek a szomszédos telek alatt futnak, így az építkezés kapcsán, nem okoz problémát,azaz nem vesz el, az adott nm-ből.


Az ingatlan per és tehermentes, 1/1-es, jogilag rendezett.

A HÉSZ szabályzata szerint:
- Beépíthetősége: 20%
(azaz „84 nm-es” ingatlan építhető a telekre)
- Közmű:villany, víz, csatorna…

Infrastuktúrálisan kiváló, buszmegálló pár perces sétára, Bartók Béla, Barackos út, a közeli Balatoni út, ahonnan több járatnak köszönhetően, akár a 20 percre található Kelenföldi pu. (4-es metró)-hoz érhetünk,vagy bármely más irányban rövid időn belül a város különböző pontjaira jutunk el.
Továbbá a pár percre található vasút vagy a közeli Campona adta lehetőségek, akár a közeli autópályák, főutak továbbá a közeli M0-ás, M1, M7, 6-os út lehet nagy segítségünkre a közlekedésben.

Bevásárlási lehetőségek, akár Lidl, Aldi, Spar, vagy a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások ...óvoda,iskola, oktatási és pénzintézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta ... pár perces sétára, továbbá a közeli Interspar lehet még nagy segítségünkre a vásárlásban, illetve a 20 percre található Etele Pláza,és más bevásárlóközpontok és az autópálya melletti budaörsi bevásárlóegységek számtalan lehetősége.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis elérhető távolságon belül szeretne , abszolút zöld övezetben élni, építkezni...akár befektetni,íme a kiváló alkalom, ebben a méltán népszerű 22.ker-i „Budatétényi” lokációban.


Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolati adatok

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398

jennifer.havassy@behome-ingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok